Type to search

POLITIKA SPRÁVY

ŠOK: TOTO vytiahla Zsuzsová na Jaroslava Haščáka!

Alena Zsuzsová, obvinená z objednávky vraždy Jána Kuciaka, sa k vine nepriznáva a obhajuje aj Mariána Kočnera. Najnovšie tvrdí, že možným objednávateľom mohla byť skupina Penta a jej šéf Jaroslav Haščák.

 

Svoje tvrdenia opiera o to, že finančná skupina mala dostatok informácií a prostriedkov na to, aby mohla vraždu „narafičiť“ na ňu a M. Kočnera. Penta tieto tvrdenia razantne odmieta.

 

Verzia so zapojením finančnej skupiny sa nezdá ani vyšetrovateľom a verzii A. Zsuzsovej príliš nedôverujú. Za pravdepodobnejšie považujú, že za vraždou je M. Kočner. A. Zsuzsová po zadržaní tiež tvrdila, že si vraždu objednali Daniel Lipšic či Boris Kollár.

 

 

Informáciu o výpovedi A. Zsuzsovej, v ktorej mala označiť J. Haščáka ako možného objednávateľa vraždy, ktorý patrí do vydavateľstva NMH. To je v portfóliu Penty.

 

Spomedzi štyroch ľudí zadržaných v súvislosti s vraždou mali byť dvaja na mieste činu. Zoltán Andruskó, ktorý začal s políciou po zadržaní spolupracovať, robil spojku medzi nimi a A. Zsuzsovou. Tá mala byť v priamom kontakte s objednávateľom vraždy. Niekoľko týždňov pred ňou ju odfotili s Mariánom Kočnerom na parkovisku v Bratislave.

 

Zoltán Andruskó sa dohodol s prokurátorom! TOTO je jeho trest

Andruskó objasnil vraždy novinára a jeho snúbenice…

 

Vyšetrovatelia nevylučujú ani verziu, že objednávateľov vraždy mohlo byť viac. V súvislosti s prípadom vypočuli aj nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra. Pred hotelom Zlatý Kľúčik, ktorý je s ním spájaný, parkovalo niekoľko týždňov po vražde auto M. Kočnera.

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak