Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Pozrite, ako sa Alojz Hlina pustil do Kotlebovcov!

V stredu 8. januára mali kotlebovci a pridružené strany na ich kandidátke volebný míting v obci Slovenská Ľupča. Do obce dorazil aj predseda KDH Alojz Hlina, ktorý v utorok vyzýval ľudí na sociálnej sieti, aby sa zmobilizovali a „zastavili ich“. Nakoniec ho ale podporilo len pár ľudí.

 

Hlina tvrdí, že na míting kotlebovcov v Slovenskej Ľupči prišiel preto, lebo tam bol „aktualizačný moment“ , keďže sa míting konal v dedine, ktorá sa nachádza niekoľko kilometrov od vápennej pece v Nemeckej.

 

(Na snímke ľudia protestujúci proti predvolebnému mítingu ĽSNS, KDŽP, NK a ostatných strán)

 

„Práve v týchto dňoch pred 75-timi rokmi tam fašisti a gardisti beštiálne vraždili. Nechcelo sa im kopať hroby do zamrznutej zeme, a tak ľudí popravovali strelou do tyla a hádzali ich do vápennej pece. Chcel som sa spýtať tých účastníkov, či im to nevadí, že práve v týchto dňoch idú na míting ľudí, ktorí nosili gardistické uniformy. A aj som sa ich to spýtal. Žiadnu publikovateľnú odpoveď som nedostal,“ píše Hlina v príspevku.

 

Pozrite sa, čo robili Kotlebovci vo Važci!

Viac informácii sa dočítate v článku…

 

Žena, ktorá sa mítingu zúčastnila, má však odlišný názor, ako uviedol Hlina: „Hoci sme sa mu snažili viacerí argumentovať, apmlión neprekričíš, on si len mlel svoje, nezaujímali ho naše argumenty. Vytĺkal skrátka politický kapitál pred voľbami…“

 

„Taká koncentrácia primitívov na jednom mieste, ktorí sa okolo mňa zhrčili a nadávali mi, sa len tak ľahko nevidí,“ pokračoval Hlina vo svojom statuse s tým, že ho mal na mieste niekto odzadu opľul a sťažoval sa aj na to, že sa ho snažili prehlušovať ampliónom na aute.

 

V závere príspevku predseda KDH ešte poďakoval ľuďom, ktorí reagovali na jeho skoršiu výzvu, ktorú uverejnil na svojom profile vo forme statusu a videa. „A dovoľte ešte vyjadriť môj obdiv ľuďom, ktorí tam proti tomu mítingu v tej zime protestovali. Bolo ich veľa a sú to pre mňa hrdinovia.“

 

Podľa fotografií zverejnených na sociálnej sieti sa ale Hlinova výzva nestretla s tak veľkou odozvou ako tvrdí a do Slovenskej Ľupče ho prišlo podporiť len zopár ľudí, zatiaľ čo sála kotlebovcov bola plná.

 

Poriadne fiasko! Pozrite sa na Hlinovu reakciu, keď uvidel preplnenú sálu Kotlebovcov!

Alojz Hlina si vybral ako svoj predvolebný marketing útočiť na ĽSNS…

 

Alojz Hlina sa na podobnom proteste zúčastnil už aj v Leviciach. No ten, rovnako ako včerajší, nedopadol veľmi dobre. Sám neskôr na sociálnej sieti priznal:

 

„Bol som sa pozrieť na mítingu kotlebovcov v Leviciach. Nemám z toho dobrý pocit. Prosím Vás, nevzdávajme ten zápas. Presne na to čakajú. Už sa neboja, čakajú na druhú fázu, keď sa ich začneme báť my. V Leviciach ich pustili do kulturáku, obsadili ho celý,“ reagoval sklamane na počet ľudí prítomných na mítingu.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak