Type to search

ŠOUBIZNIS

Známy moderátor chce zarobiť takýmto vypočítavým spôsobom!

Edita Silna
Edita Silna jan 09

Musel spustiť z ceny! Moderátor Martin Nikodým (48) sa ešte v lete minulého roka odhodlal na zásadný krok, keď sa na stránke s nehnuteľnosťami objavila jeho luxusná vila v Devíne.

 

Honosný dom, ktorý má veľa nadštandardných vychytávok, ponúkol za astronomickú sumu, keď zaň žiadal až 899-tisíc eur. Podľa realitného makléra však Nikodým sumu poriadne nadhodnotil, čo si zrejme teraz uvedomil. Po novom totiž hodnotu vily znížil a v inzeráte už dnes svieti suma „len“ 850-tisíc eur.

 

 

Nikodým sa vyšvihol medzi moderátorskú špičku, keď okrem moderovania relácie Milujem Slovensko zahviezdil aj v šou Tvoja tvár znie povedome ako súťažiaci. Aby toho nebolo málo, v ďalšom ročníku sa mu ušlo aj teplé miestočko moderátora, keď na tomto poste vystriedal Martina Pyca Rauscha. Je teda jasné, že Martin o peniaze rozhodne núdzu nemá. Veľká vila v Devíne, ktorú Nikodým vlastní, však má obrovskú rozlohu a po rozvode s manželkou Michaelou v nej moderátor zostal sám.

 

(Vila sa nachádza v lukratívnej bratislavskej lokalite)

 

V auguste 2018 teda padlo jasné rozhodnutie a Martin sa obrátil na realitnú kanceláriu, ktorá potom následne ponúkla dom na predaj. Zarážajúce pritom je, že napriek luxusnej lokalite v bratislavskom Devíne si sympaťák za nehnuteľnosť vypýtal až 899-tisíc eur. Realitný maklér, ktorého sme k danej vile oslovili, si pritom myslí, že cena je poriadne nadhodnotená a Nikodým si za svoje bývanie pýta takmer dvojnásobok reálnej sumy.

 

(Interiér sídla je zariadený vkusne a moderne)

 

„Hodnota domu za štvorcový meter sa pohybuje v sume okolo tisíc eur a pri pozemku to je 300 eur za štvorcový meter, čo sú však najvyššie možné sumy v rámci lokality. Dom má už asi desať rokov a dnes použité materiály z hľadiska trendov a štandardu potrebujú obnoviť. Počiatočnú cenu by som dal na úrovni 500 000 eur, čo predpokladám, že bude aj konečná predajná cena,“ vysvetlil nám realiťák Tomáš Neuschl.

 

 

Ani viac ako po pol roku však vila stále nezmenila majiteľa a Martin si zrejme uvedomil, že za vysnívanú sumu ju nepredá. Najnovšie je totiž jej cena znížená, keď moderátor o krôčik ustúpil a jeho nehnuteľnosť v Devíne sa dnes predáva už za 850-tisíc eur. Za túto sumu získa nový majiteľ poriadny komfort.

 

Foto: Luxusná vila milionára Tkáča

Takto vyzerá skutočný luxus….

 

 

Budova má tri poschodia s úžitkovou plochou 284 štvorcových metrov a nachádza sa v nej šesť izieb, tri kúpeľne a tri terasy. Okrem toho chcú kupcu prilákať aj kvetnatým opisom vily, ktorá sa nachádza vo svahovitom teréne s výhľadom na okolité lesy, vinice a rakúske mestečko Hainburg. Bonusom sú aj dve parkovacie miesta, fínska sauna či dva kozuby. Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na moderátora, no ten do uzávierky neodpovedal.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak