Type to search

SPRÁVY

Kľúčový svedok Andruskó povedal, kto si objednal vraždu Jána Kuciaka!

Pred senátom Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) vypovedá Zoltán Andruskó, ktorý bol už za vraždu novinára Jána Kuciaka právoplatne odsúdený. Tvrdí, že vraždu sprostredkoval na pokyn obžalovaného Mariana K. Andruskó je v prípade korunným svedkom, ktorý si na objednávku Aleny Zs. najal Tomáša Sz. a Michala M., aby Kuciaka zavraždili.

 

„Sprostredkoval som medzi Alenou Zs. a Miroslavom M. a Tomášom Sz. na pokyn Mariana K. vraždu pána Kuciaka,“ povedal. Mariana K. podľa svojich slov nepozná osobne, ale len cez ďalšiu obžalovanú Alenu Zs. S tou sa zoznámil pred rokmi cez internetovú zoznamku.

 

Pozrite, čo na najsledovanejší súdny proces hovoria politici!

Najsledovanejší súdny proces pokračuje…

 

V roku 2016 mu mala povedať o začínajúcich problémoch Mariana K. a jeho plánoch vstúpiť do politiky. Problémom mal byť prokurátor Maroš Žilinka, ktorý riešil niektoré trestné veci Mariana K. Andruskó vypovedal, že na jeseň 2017 mu na jeho odstránenie Alena Zs. dala zálohu 20.000 eur. Mal na to vybaviť niekoho zo zahraničia. Napriek tomu, že sa bál, peniaze si, podľa svojich slov, zobral.

 

Neskôr chcel objednávku vraždy Žilinku zrušiť. Alena Zs. mu však mala povedať, že Marian K. dal už toľko úplatkov, že im už dlží státisíce a nielen 20.000 eur. Dostal preto ľahšiu úlohu ako Žilinkovu vraždu, a to vraždu Jána Kuciaka. Rodinám poškodených odkázal, že mu je veľmi ľúto, čo sa stalo.

 

TAKTO vyzerá hrozivý prepis komunikácie medzi Kočnerom a Zsuzsovou v období vraždy!

Nebudete veriť, aké správy si medzi sebou vymieňali…

 

Andruskó tvrdí, že sa bál ľudí v pozadí Aleny Zs., aj to, že pred jeho očami objednávala aj vraždu bývalého primátora Hurbanova Lászlóa Basternáka.

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak