Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Drucker v diskusii umlčal Harabina! TOTO naňho vytiahol

Predseda strany Dobrá voľba Tomáš Drucker sa v diskusii postavil volebnému lídrovi strany Vlasť,  Štefanovi Harabinovi.

 

Tomáš Drucker hneď na úvod prezradil, že sa teší zo stúpajúcej tendencie strany Dobrá voľba, na margo posledných prieskumov a povedal, že má ešte veľké ambície v politike a je presvedčený o úspechu strany. Strana Dobrá voľba sa teda pomaly blíži k 5%.

 

Štefan Harabin sa ohradil, že strana Vlasť má viac percent, ako im dávajú agentúry. Vraj okolo 8-12%.

 

“Sme ďaleko za dvanástimi percentami. Ja môžem uistiť všetkých divákov, že strana Vlasť bude na milión percent v parlamente,” povedal Harabin.

“Som nespokojný s tým čo vidím na politickej scéne. To, čo od začiatku reprezentuje program Dobrá voľba, to sú ľudia a program postavený na riešeniach. Ja verím že Dobrá voľba je o profesionáloch a nám nestačí divadlo v politike. Žiadne divadlo nemôže zlepšiť ľuďom život, poďme sa baviť o tých problémoch, ktoré tu ľudia majú,” povedal Drucker.

 

Tomáš Drucker spomenul aj Kotlebovu stranu ĽSNS.

 

“Ľudia už ani nemajú nádej, samozrejme že majú vzdor a potom sa hlásia a prikláňajú k takým stranám, ako je extrémizmus, alebo pán Kotleba, ktorý nereprezentuje nič iné, len hlas vzdoru,” dodal Drucker.

Redaktor konfrontoval Štefana Harabina, že dostáva priestor v konšpiračných médiach a častokrát šíri hoaxy (neoverené informácie bez udania zdroja).

 

“Všetko čo som kedy povedal, sa ukázala ako pravda,” odvetil Harabin a takisto obvinil Tomáša Druckera z toho, že hrá “divadlo” a nespravil nič pre zdravotníctvo.

 

Odpoveď na seba nenechala dlho čakať. “Pán Harabin idete na veľmi tenký ľad, to ako keby som sa ja trepal do súdnictva,”  začal Drucker.

 

“Hovoríte, že som zlyhal. Viete, aké opatrenia sa robili na zdravotníctve? Viete? Neviete! Výrazným spôsobom sme zlepšili odvrátiteľné úmrtia v podobe akútnej zdravotnej starostlivosti. Ja som dostal za môjho pôsobenia najvyššie ocenenie Európskej komisie za signifikantný pokrok v oblasti zdravotníctva a jej riešenia odvrátiteľných úmrtí,” umlčal Harabina.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak