Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Kotleba sa obul do Matoviča! Ten ho zotrel jedinou vetou

Edita Silna
Edita Silna feb 02

Líder strany OĽaNO Igor Matovič by išiel rečniť na míting kotlebovcov. Na druhej strane vyzval ostatných opozičných politikov, aby nechodili protestovať na predvolebné zhromaždenia ĽSNS.

 

Na mítingy extrémistov kotlebovcov chodia podľa názoru Igora Matoviča v prevážnej mierne normálni, poctiví a dobrí ľudia.

 

„Ale máte tam magorov, IQ 40 a keď takýchto ľudí potom provokujete z druhej strany,  IQ 40, IQ šimpanza potom zareaguje tak, že hodí kameň,“ vyhlásil predseda Obyčajných ľudí Matovič.

 

Ak by týchto ľudí nik neprovokoval, neboli by ani kamene, myslí si. Matovič to spomenul v súvislosti s piatkovými udalosťami v Trnave, kde sa podľa politikov Progresívneho Slovenska a Spolu pustili prívrženci kotlebovcov do ich členov. Na fotkách vidieť, ako im roztrhali transparenty. Pavel Sibyla napokon podal trestné oznámenie, lebo po skončení mítingu ho spolu s ďalšími ľuďmi z koalície PS/Spolu napadli priaznivci extrémistov.

 

Opoziční politici zo strán Za ľudí, PS a Spolu chodia už pravidelne protestovať na zhromaždenia kotlebovcov proti podpore fašizmu. Matovič to nepovažuje za správnu cestu.

Truban sa neudržal! Pozrite, ako povýšenecky sa vyjadruje o robotníkoch

Zdá sa, že Michal Truban, zrejme nemá manuálne pracujúcich ľudí príliš v láske…

„Ja by som chcel naozaj vyzvať ľudí ako Kiska, Truban, Beblavý, aby sa stiahli, aby miesto toho, čo robia po tých námestiach, aby si robili vlastné mítingy a pozývali si voličov Kotlebu a zaujímali sa o ich problémy,“ uviedol.

 

Líder OĽaNO by chcel diskutovať s lídrom extrémistickej strany ĽSNS Mariánom Kotlebom pred jeho voličmi na mítingoch tejto strany.

 

„Dáte mi slovo a budeme môcť diskutovať s vašimi voličmi?,“ pýtal sa Matovič Kotlebu.

 

„My máme po každom mítingu diskusiu s ľuďmi, pokojne príďte a dajte otázku, dáme vám mikrofón, nemáme s tým žiadny problém,“ reagoval Kotleba.

 

„Ale po mítingu dve hodiny sa mi tam nechce čakať,“ poznamenal Matovič.

ŠKANDÁL: Fico bol Kočnerov šéf! Tu je dôkaz

Podľa komunikácie Mariana Kočnera a Norberta Bödöra cez…

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak