Type to search

POLITIKA SPRÁVY

ŠOK: Kaliňák nás oklamal! Na kandidátke SMERU sa objavilo jeho meno

Edita Silna
Edita Silna feb 05

Na kandidátke vládnej strany nájdete aj meno, ktoré tam vraj nemalo byť.

 

Stopäťdesiatka na kandidátke nie je žiadne terno. Hoci niektorí, ako Igor Matovič z nej kandidujú pravidelne, iné strany jej práve význam neprikladajú. Napriek tomu, že Smer-SD patrí medzi ne, na poslednom meste sa v tejto strane bude o miesto v parlamente uchádzať veľmi známe meno – Kaliňák.

 

Nejde však o bývalého ministra Róberta, ale o jeho synovca Erika. “Už tri roky pracuje na tlačovom oddelení strany. Keď povedal, že by chcel ísť do politiky, skôr som ho odhováral,” smeje sa strýko mladého kandidáta a exminister. Ako hovorí, mladý muž má svoje názory a je vraj veľmi šikovný. “Ak bude chcieť, samozrejme mu poradím, ale myslím si, že on sám vie, čo chce,” prezrádza Kaliňák. A čo hovorí na jeho 150. miesto na kandidátke? “Treba začať od píky, myslím si, že posledné miesto na kandidátke je také,” myslí si.

ŠKANDÁL: Fico bol Kočnerov šéf! Tu je dôkaz

Podľa komunikácie Mariana Kočnera a Norberta Bödöra cez…

Mladý muž, ktorý si uvádza ako zamestnanie kreatívny manažér, má síce malú šancu, že by sa z tohto miesta v Smere dostal do parlamentu, no rozhodne sa mu nejaké krúžky ujdú. Minimálne za jeho široký úsmev. Možno v Smere nahradí svojho strýka, ktorý mal dlho prezývku Feši. Erik Kaliňák má už na facebooku vytvorenú stránku, na ktorej zatiaľ skritizoval Denník N za to, že pár minút po tom, čo Smer zverejnil celú kandidátku, vydal článok, že s tým strana mešká.

Matovič odkázal Ficovi, čo si o ňom myslia ľudia v uliciach

Na svete neexistuje štát, kde by si jedna osoba sprivatizovala…

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak