Type to search

POLITIKA

FOTO: Andrej Kiska na tajnom stretnutí s oligarchami z ESETU!

Zverejnené fotografie exprezidenta Andreja Kisku, pochádzajúce zo súkromného stretnutia so zástupcami spoločnosti ESET. Na záberoch je vidieť,ako bývalá hlava štátu, teraz predseda hnutia Za ľudí, rokuje s “digitálnym oligarchom“ v bratislavskej reštaurácii. 

 

Medzi známymi osobnosťami slovenskej spoločnosti ESET bol tiež spolumajiteľ firmy Anton Zajac, ktorý v minulosti priznal, že keby mal Kiska záujem, poskytol by mu peniaze na podporu. “Andrej Kiska musí pokračovať ďalej, jeho kredit je veľmi silný. Odviedol obrovský kus práce a ak by mal plány zmeniť Slovensko, tak to určite podporím,” uviedol ešte počas volieb v marci tohto roku Zajac.

 

Zajac v minulosti podporoval Zuzanu Čaputovú a tiež poskytoval peniaze Progresívnemu Slovensku či iniciatíve Miroslava Beblavého. Zajac odmieta, že by to robil zo zištných dôvodov: “Nechcem za to žiadne protislužby, žiadne kontrakty.” Kiska sa na jeho pomoc spoliehal už pred pár mesiacmi.

Tomáš Drucker posiela Andrejovi Kiskovi tento odkaz!

Líder strany Dobrá voľba Tomáš Drucker sa otvorene…

Na schôdzke však nechýbali ani ďalší spolumajitelia ESETu ako Richard Marko, Peter Paško či Maroš Grund. V ten istý večer sa konal aj galavečer Nadácie ESET, na ktorom boli ocenení výnimoční vedci.

 

Ohľadom stretnutí Andreja Kisku s majiteľmi ESETu vidíme možný dôkaz, že ESET stojí za Kiskom. Politik Blaha na svojej stránke pripomenul, že ESET financuje Denník N: “Vylial peniaze na Čaputovú, Mistríka a Vallu, financoval Progresívne Slovensko aj Beblavého, a prostredníctvom svojej nadácie kŕmi väčšinu liberálnych mimovládnych organizácií, a to konkrétne Zajac sľúbil, že zafinancujeme Kisku. Skrátka, financujú súbor slovenského liberalizmu a lejú milióny do prevzatia moci,” napísal vo svojom vyjadrení poslanec Blaha.

ODHALENIE: Takto krátil dane bývalý prezident Andrej Kiska!

Bývalá hlava štátu Andrej Kiska (54) lieta v škandále…

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak