Type to search

POLITIKA

Tomáš Drucker posiela Andrejovi Kiskovi tento odkaz!

Edita Silna
Edita Silna feb 11

Líder strany Dobrá voľba Tomáš Drucker sa otvorene vyjadril na margo najnovšieho videa Andreja Kisku (Za ľudí), kde nabáda voličov, aby sa pri tohtoročných parlamentných volbách rozhodli správne.

 

Andrej Kiska pridal na svoju oficiálnu facebookovú stránku video, v ktorom žiada voličov, aby sa rozhodli správne.

 

“Teraz sme opäť na križovatke. Skorumpovaní politici s fašistami, alebo dobro a spravodlivosť. Ja v tom mám jasno a niesom sám. 29. februára rozhodnete o osude našej krásnej krajiny. Poďte voliť, nech je nás viac.”

 

Reakcia na seba nenechala dlho čakať a Tomáš Drucker, zo strany Dobrá voľba, mu posiela tento odkaz.

 

“Andrej, je to na uterák do ringu. Pýtate sa prečo takto drsne? Ťahal si medové motúzy ako vrátiš späť ukradnutú krajinu, ale výsledkom bolo iba sebestredné vyhraňovanie sa a falošné spájanie. Nárast extrémizmu, nový líder Igor Matovič, stratený bývalý prezident s prepadom dôveryhodnosti zo 72% na 29% a rozbitá “demokratická opozícia” je to, čo si dosiahol.”

Tomáš Drucker: Rodinná a sociálna politika sú náš hlavný program!

Rodičia s viac deťmi by mali mať nižšie dane a vyššie dôchodky…

“Najnovší Tvoj klip je trefný. Bezhlavo beháš s baterkou po lese a hľadáš sever. Andrej, zváž, aby si nedopadol ako Fico. Bez kreditu a bez úcty. Pretvárka nemôže nikdy dlho vydržať. Ani divadlo a prázdne heslá, ktoré zaplnili politiku. To je úboho málo na akúkoľvek zmenu. Áno, Slovensko potrebuje slušnosť, riešenia a výsledky. A najmä v politike. Podľa toho sa budú správať aj občania.”

 

“A to Dobrá voľba verí a chceme byť dobrým vzorom pre občana a splniť to čo sľúbime. Chceme to pre dôstojný život seniorov aj pre jednoduchší život mladých rodín. Chceme zlepšiť zdravotníctvo a pomôcť vidieku. To je naša ponuka, s tým ideme do volieb.”

Drucker obvinil Fica: Týmto sa vyhrážal mojej rodine!

Stranu Dobrá voľba vedie bývalý minister nominovaný Smerom…

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak