Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Falošné kresťanstvo Mariana Kotlebu! Jeho bývalá žena prezradila šokujúce detaily z ich života

Edita Silna
Edita Silna feb 18

Manželka Mariana Kotlebu (42) Frederika (24) pred verejnosťou dlho skrývala, že v ich vzťahu niečo poriadne škrípe. Už v apríli minulého roku sa pritom rozhodla podať žiadosť o rozvod.

 

Frederika potvrdila informáciu, že s Kotlebom nežijú v spoločnej domácnosti už dlhšiu dobu. Po podaní návrhu opustila Slovensko a na štyri mesiace odišla do Egypta.

 

Niektoré zdroje blízke rodine tvrdia, že si tam našla nového milenca Hishama. Aktuálne je na Slovensku, kde aj so synom býva v dome Kotlebovej rodiny.

 

Prezradila aj dôvod, prečo tam bola 4 mesiace. „Pôvodne sme išli na mesiac, ale Ľudko nechcel ísť domov, lebo si tam našiel kamarátov. Pre dieťa to je raj… Mala som pocit, že je tam strašne šťastný, tak preto sme ostali tak dlho,“ uvádza Frederika.

Kotleba sa obul do Matoviča! Ten ho zotrel jedinou vetou

Líder strany OĽaNO Igor Matovič by išiel rečniť na míting…

Frederika akékoľvek „pletky“ ale odmieta. „To je hlúposť. Je tam jeden Hisham, ale to bol v tom komplexe čašník, čo tam pracoval. Ale s ním som sa len tak zdravila. Tam je to veľmi bežné meno, majú dosť podobné mená. Ľudkov kamarát v Egypte dosť často pokrikoval po tom čašníkovi, takže preto viem, že som to započula. Ale je to tak časté meno ako na Slovensku Ondrej,“ reagovala Frederika.

 

Pripomíname, že Frederika doteraz odmieta, že by to bola nevera z jednej či druhej strany. „O tom, že som podala žiadosť o rozvod, viete. O tom, prečo, tak to nechcem rozpitvávať, nehnevajte sa… Sú to osobné dôvody a nerada by som to riešila,“ dodala. Vo veci rozvodu ešte nie je ani vytýčený termín pojednávania.

 

ŠKANDÁL! Marian Kotleba plánuje spolupracovať so stranou Smer

Opozičná ĽSNS podporí zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu…

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak