Type to search

POLITIKA

Tomáš Drucker sa vyjadril na adresu voličov ĽSNS

Hoci Dobrá voľba jasne odmieta akúkoľvek spoluprácu so stranou Mariána Kotlebu, ich voličov by sme nemali paušálne odsudzovať, tvrdí Tomáš Drucker.

 

“Sú to často ľudia, ktorí nie sú spokojní s tým, ako dokáže štát riešiť ich sociálne problémy. Cítia sa oklamaní a podporou Kotlebu vyjadrujú svoj vzdor a beznádej. Dobrá voľba sa uchádza o dôveru všetkých občanov. Silný sociálny štát je našou prioritou. Máte koho voliť,” uvádza Tomáš Drucker na adresu voličov ĽSNS.

 

“Určite viem vylúčiť spoluprácu so stranou Mariána Kotlebu, ale to neznamená, že sa neuchádzame o ľudí, ktorí sú sklamaní. Už im zhaslo aj to posledné svetielko na konci tunela. Nemajú žiadnu nádej a prechádzajú do momentu vzdoru a ten nachádzajú práve v strane Mariána Kotlebu,” uviedol predseda strany Dobrá voľba.

Tomáš Drucker posiela Andrejovi Kiskovi tento odkaz!

Líder strany Dobrá voľba Tomáš Drucker sa otvorene vyjadril…

“Ale pozrite sa, čo je na druhej strane. Máme tu “nových politikov, ktorí sa falošne spájajú a sú úprimní vtedy, keď sa pohádajú.” Opozičným politikom tiež vyčíta že už dnes si delia ministerstvá. Niektorí otvorene hovoria, že budú drahí a predávajú sa.

 

“Toto bohužiaľ vidia ľudia. Prirodzene cítia, že to, čo tu je dnes zlyhalo. Nevidia alternatívu, tak sa prikláňajú k tomu vzdoru. Ja som presvedčený, že Dobrá voľba je o takejto nádeji,” ukončil Drucker.

Drucker obvinil Fica: Týmto sa vyhrážal mojej rodine!

Stranu Dobrá voľba vedie bývalý minister nominovaný Smerom…

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak