Type to search

POLITIKA

ŠOK: Sulík podrazil Matoviča! Premiér sa neudržal a poslal mu TENTO odkaz

Edita Silna
Edita Silna apr 08

Doprava skolabovala a šialené zábery kolón z rôznych častí Slovenska sa šíria sociálnymi sieťami. Jedno video pridal aj minister hospodárstva Richard Sulík spolu s tvrdými slovami.

 

Sulík sa stal taktiež svedkom obrovskej zápchy, ktorá ho nenechala chladným a rozhodol sa k situácii vyjadriť na Facebooku. “Kvôli 800 mŕtvym na chrípku ročne si ekonomiku nelikvidujeme. Kvôli 500 nakazeným na koronu áno. Po celom Slovensku sa tvoria kilometrové zápchy na inak poloprázdnych diaľniciach,” napísal minister. Pridal aj kritiku, že vláda nie je schopná prispieť na nájomné desaťtisícom malých obchodov, ktoré museli ostať zatvorené.

 

Zvyšok príspevku pokračovaj v ostrejšom duchu.”Bohužiaľ, hodiny argumentovania na vláde a koaličnej rade nepomohli. Toto je šialené a musí to skončiť. Premiérovi sa žiaľ neviem dovolať,” napísal Sulík a pridal aj odkaz pre Slovákov na cestách. “Ospravedlňujem sa občanom, ktorí na ceste do roboty (čo sme ani len nezakázali), stoja hodiny v zápche.”

Všetko, čo musíte vedieť o obmedzenom pohybe počas Veľkej noci!

Viac informácii sa dočítate v článku…

Po pár minútach zareagoval na jeho príspevok aj premiér Igor Matovič. Svoj názor vyjadril na rovinu. “Nemám rád, ak ľudia spomedzi hráčov koaličného tímu, od ktorých v ťažkej situácii čakáte, že vám podržia chrbát … si hrajú svoje sebecké hry. Neschopnosť podporiť čokoľvek nepopulárne konané vo verejnom záujme a postovať na FB svoje výplody mysle, je v tejto chvíli mimoriadne nezodpovedné. Tým dupľom, že na rozdiel od obyčajných ľudí o dosť viac veľmi dobre vedia ako vážna v skutočnosti je naša situácia.” napísal.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak