Type to search

POLITIKA

Premiér sa neudržal! Slovákom posiela tento drsný odkaz

Konflikt sa vyostruje! Premiéra si pre jeho opatrenia v súvislosti s koronakrízou podali niekoľkí politici, ale aj šéf polície. Igor Matovič im posiela štipľavý odkaz.

 

Na premiéra sa valí kritika z každej strany. Igor Matovič (46) si zanovito odmieta priznať chybu a zvaľuje kolaps dopravy na policajtov. Opoziční politici, ale aj partneri z koalície mu za represívne opatrenia na cestách poriadne naložili. 

Predseda vlády sa preto na všetkých kritikov rozhodol reagovať na sociálnej sieti.”Asi naozaj nie som vhodný typ na post premiéra. Sedím na vláde a keď minister vnútra vedľa mňa povie, že sa nám nakazil policajt, ktorý eskortoval prišelcov z Tirolska, z ktorých bolo 70 pozitívnych … a teraz máme 23 jeho kolegov v karanténe … prebehne mi mráz po chrbte, zježia sa mi chlpy na stehnách a akosi sa mi mimovoľne zahmlí optika.💚 Fajn, hejteri, užite si ma … a vlastne, úprimne, mám vás na háku. Nie som chladnokrvný stroj a nikdy som nebol. Ak ho chcete na poste premiéra mať, musíte sa vo voľbách trošku viacej snažiť,” píše premiér v statuse na facebooku.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak