Type to search

ŠOUBIZNIS

Počas kocnertu Braňa Mojseja sa stala TÁTO nečakaná vec!

Edita Silna
Edita Silna apr 20

Spevák Braňo Mojsej sa rozhodol potešiť svojich fanúšikov počas epidémie online koncertom, ktorý si mohli vychutnať zo svojich obývačiek.

 

Odmenou bola rockerovi z východu obrovská odozva. Mojsej odpálil koncert v sobotu 18. apríla a dosiahol rekordnú sledovanosť. V reálnom čase sledovalo hodinový koncert vyše 40.000 ľudí a do 24 hodín si ho pozrelo 95.000 fanúšikov. “Vstupné” na jeho koncert bolo dobrovoľné.

 

Mojsej už v roku 2013 uviedol v spolupráci s Romanom Slávikom song s názvom Pijeme Fernet cez internet, ktorý predpovedal dnešný stav komunikácie ľudí na celom svete. “Doteraz livestream koncerty na Slovensku takéto číslo nedosiahli. V susednom Česku si pripísal rekord online vysielania tiež Slovák, spevák Miro Žbirka. Doteraz tomu nemôžem uveriť,” pochválil sa spevák.

Adela Vinczeová otvorene o sexuálnom živote! Toto má z gay porna

Viac informácií sa dočítate v článku…

Rocker má z úspechu veľkú radosť. ,,Vysielalo sa z kultúrneho domu Žabokreky v rámci projektu #laskaspaja, nakrúcanie prebiehalo za prísnych hygienických podmienok,” ozrejmil. ,,Sme radi že sme spríjemnili ľuďom sobotný večer. Ďakujem všetkým, ktorí priložili ruku k dielu,” dodal Mojsej.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak