Type to search

SPRÁVY

Puškárová otvorene o Matovičovi: TOTO mi za 20 rokov žiaden politik nepovedal!

Edita Silna
Edita Silna apr 22

Zlatica Švajdová Puškárová (42) sa v týchto dňoch pravidelne divákom prihovára zo živých Mimoriadnych relácií televízie Markíza, kde na aktuálnu tému koronavírus pravidelne diskutujú politici, virológovia či iní odborníci. Nedávno bol opäť hosťom premiér Igor Matovič, ktorý sa pred celým národom vyjadril na jej adresu. A ona z toho ostala v poriadnom šoku.

 

„Nosenie rúšok vlastne rozbehla vaša kolegyňa Zlatica Puškárová v tomto štúdiu. Dovtedy sa ešte na seba ľudia pozerali, že čo to niektorí majú. Pamätám si to, ako sme sa pred reláciou rozprávali. A ona povedala, nedáme si tiež rúška počas relácie? A nebudeme v tom smiešne vyzerať? Potom nám ich ponúkla, dala si ho ona, potom Marek Krajčí a potom som si ho dal aj ja a v priebehu pár dní to malo celé Slovensko,“ povedal premiér v relácii, čím Puškárovú verejne pred celým národom pochválil.

 

„Ono to naozaj bola taká situácia, že sa to zdá akoby to bolo pred rokom. No rúška sa vtedy vôbec nenosili a skôr sme sa za ne hanbili. A vtedy som v relácii hostila pána Matoviča, vtedy ešte nebol premiérom a ja som nejako tušila, že keď si ich my dáme, bude to správne. Plánovala som to už pred reláciou. Veľmi ma však teší, že to pán premiér opäť spomenul, takéto niečo sa mi od politikov 20 rokov nestalo. Ten moment bol veľmi silný. Nezabudnem naň. Ľudia to nechceli nosiť von, ani len smeti vyhodiť, a teraz sme v tom mali ísť pred kamery. Povedala som si, musíme to skúsiť,“ povedala nám moderátorka, ktorá však hneď počas svojej ,,rúškovej“ premiéry zažila nemalé komplikácie.

Rómsky aktivista naložil Matovičovi: Drž hubu a šúchaj s nohami!

Viac informácií sa dočítate v článku…

Viackrát si rúško naprávala, zrejme pre sťažené dýchanie. Ako sa s tým dá vôbec vydržať celý čas pred kamerami? „Som prekvapená, že v tom fungujeme úplne v pohode, aj v štúdiu, keď vysielame. Šijú nám ich naše maskérky, je tam trochu viac vôle, aby sme mohli artikulovať. Šité sú pre nás lepšie ako tie zdravotnícke. Nie je v nich ani teplo. Akurát, keď som minule moderovala správy s Viktorom a potrebovali sme si ich upraviť, tak sme si ich na chvíľku dali dole a spolu sme si povedali, že toto je taký náš dávny svet,“ pokračovala so smiechom.


 


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak