Type to search

POLITIKA

Pročko vybuchol a označil Kotlebu za klamára! Neuveríte, čo mu odkázal

Niekdajší zabávač Jozef Pročko získal v parlamentných voľbách 74 866 hlasov, čo bolo v poradí siedme miesto v rámci strany OĽaNO. To, že 55-ročný rodák z Haliče si servítky pred ústa nedáva, je o ňom veľmi dobre známe.

 

Už v minulosti Pročko otvorene skritizoval Vladimíra Mečiara, Roberta Fica, či nedávno aj Erika Tomáša zo Smeru. Tentoraz si zobral na paškál opozičného poslanca Mariana Kotlebu.

 

“Škoda, že pán Kotleba odišiel. Nemôže si žiaľbohu vypočuť, čo mu chceme povedať. Pán Kotleba, vy ste tu navrhli zníženie našich platov a my poslanci OĽaNO sme už pred vami prijali rozhodnutie veľmi vážne a ja si myslím, že keď niekto myslí niečo vážne, smrteľne, keď navrhne takéto zníženie a potom to neurobí… Ja som od vás páni poslanci Kotlebovci čakal, že vy poviete áno a my sa toho vzdávame. Cheme ukázať Slovensku akí sme my čestní, spravodliví, no vy ste to nespravili,” spustil Pročko.

“Vy ste tu pán Kotleba povedali, že sa tu správate ako hus. No ja iného vodcu som takto videl kedysi rozprávať a tieto vaše politické videá, čo si tu dávate Kotlebovci… Prihlási sa niekto z vás, vzápätí sa prihlási ďalší Kotlebovec a ňuňu ňuňuňu ňuňuňu a potom si to púštate na svojich stránkach akí ste skvelí, fantastickí, ako chcete všetko pre tento národ a ako zlé banky, zlí ľudia, zlí poslanci sú proti vám,” pokračoval poslanec strany OĽaNO.

 

“Ja si myslím, že pán Kotleba sa išiel von vydýchať, pretože tento herecký výkon, čo tu predviedol, to bolo niečo úžasné, ale na hereckých skúškach by neprešiel, pretože by ho vyhodili, lebo to bolo tak falošné a tak klamete ľudí a zavádzate ich, pretože toto, čo tu robíte, nie je vôbec pre ľudí. Vy ľudí strašíte, vy ľuďom ukazujete vašu pravú tvár Kotlebovci.”

“A nehnevajte sa. Nie pomoc, ale politický marketing, ktorý doteraz robíte, to tu ukazujete. Ďakujem veľmi pekne,” ukončil Pročko svoju reč s potleskom v pozadí.

 

“Každý jeden deň sa na vláde, ako aj v Národnej rade snažíme prijímať zákony, ktoré aktuálne ľudia na slovenských potrebujú. Opozícia chce ale aj za tejto situácie ľudí zastrašovať a túto atmosféru zneužívať. Jožo Pročko to kotlebovcom vysvetlil jasne,” písalo sa v príspevku strany OĽaNO.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak