Type to search

POLITIKA

Neuveríte, čo na Pellegriniho vytiahol Matovič tentokrát!

Edita Silna
Edita Silna apr 29

Premiér Igor Matovič (OĽaNO) v pondelok v statuse na Facebooku zdôraznil, že Slovenská republika patrí medzi krajiny, ktoré zvládajú ochorenie COVID-19 najlepšie. Taktiež vytiahol na Petra Pellegriniho ďalšie “eso”.

 

Uviedol, že aktuálne sa začína šiesty týždeň funkčného obdobia novej vlády. „A mám trochu pocit akoby už šesťdesiatyšiesty. Priznávam, už viackrát som si dal aj otázku, či to má zmysel… Ale vždy ma do normálu priviedlo uvedomenie si zodpovednosti za zdravie a životy ľudí a túžba naozaj urobiť zo Slovenska krajinu, kde budeme radi žiť.“

 

„Viem, že to nie je ľahké ani pre vás a obmedzenia vám spôsobujú väčšie či menšie starosti či utrpenie. Na druhej strane si môžeme spoločne gratulovať (hoci stále nie je koniec),“ dodal premiér.

Predseda vlády v ďalšom z pondelkových statusov prezradil, čo našiel v kancelárii v šuplíku po svojom predchodcovi Petrovi Pellegrinim.

 

„Mám v kancelárii pár skriniek a tie majú pár zásuviek. Nuž a teraz som otvoril jednu dosial neotvorenú v ‘spálni’… A tu si pán bývalý premiér niečo zabudli. Niečo napísané parúsky, niečo o bejbíz, nejaký gélik vo flaštičke, nejaké kábliky… Tak, keď ho niekde stretnete, tak ho pošlite pre jeho ‘inštrumenty’,“ píše Matovič.

 

 

A čo na to Pellegrini? “Pán expremiér tieto zásuvky ani neotváral a netuší, odkedy tam sú. Takže tie veci tam museli ležať roky a nepatria pánovi Pellegrinimu,” odkázala jeho hovorkyňa Patrícia Macíková.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak