Type to search

ŠOUBIZNIS

Judínyová prezradila nečakané prekvapenie o svojom pôrode!

Edita Silna
Edita Silna apr 30

Judínyová prezradila nečakané prekvapenie o svojom pôrode, ale aj to či sa stihnú pre epidémiu koronavírusu presťahovať do novej vily.

 

eľký deň už o dva mesiace čaká Eriku Judínyovú (49). „Koronaopatrenia“ nevníma stresujúco, ako prvorodička žije totiž v určitej nevedomosti. „Keďže som nikdy predtým nerodila, neviem to porovnať so situáciou, že by žiaden vírus nebol,“ povedala nám tehotná moderátorka.

 

Na vlastnej koži pocítila len jedno obmedzenie. „Na kontrolu musím posledné týždne chodiť sama. Predtým ma sprevádzal Števo. Je, samozrejme, príjemnejšie, keď je so mnou, lebo dvaja lepšie absorbujú informácie od lekára, ale nevnímam to ako zásadný problém. Teraz ma čaká vonku.“

 

Bez manžela, herca a moderátora Štefana Skrúcaného (60), sa Erika ocitne aj v pôrodnej sále, nielen z „vírusových“ dôvodov. „My sme to vlastne ani neplánovali. Keď sme sa o tom, či bude Števko pri pôrode, rozprávali, rozhodnutie nechal na mňa. Ja som to až tak necítila a on sa mi prispôsobil,“ priznáva Erika, ktorá z opatrnosti odmietla tiež akékoľvek výstrelky.

Pre pôrod si nevybrala žiadnu luxusnú kliniku na Slovensku či nebodaj v zahraničí. „Rodím normálne na Slovensku, spoliehame sa na naše štátne zariadenia, kde si, ak bude možnosť, priplatíme nadštandard. Chceme ísť na istotu aj pre prípad, že by nastali komplikácie, aby som špecialistov mala čo najbližšie,“ doplnila.

 

Moderátorka Smotánky už teraz vie, že pod srdcom nosí dcéru. No termín pôrodu ju zastihol pred vážnou životnou zmenou. Čoskoro by sa mali so Štefanom Skrúcaným sťahovať do nového domu, ktorý dokončujú v Bratislave. Koronakríza zrejme tieto plány odsunie.

 

Zatiaľ manželia zostávajú v ružinovskom byte, kde už majú zloženú detskú izbu a ďalšie potrebné veci pre bábätko. „Ešte potrebujem dovysvetliť, čo je na čo,“smiala sa Erika, ktorá si detskú izbu vybrala v bledých farbách s ružovými detailmi. Je však zjavné, že už sa vidí na novej adrese. „Rátali sme s tým, že presťahovať sa nestihneme, ale zariadenie detskej izby sme prispôsobili už domu,“priznala.


 


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak