Type to search

POLITIKA

Matovičovi praskli nervy! Neuveríte, z čoho obvinil Richarda Sulíka

Edita Silna
Edita Silna máj 02

Igor Matovič tvrdí, že šéf SaS Richard Sulík sa nespráva ako koaličný partner.

 

Premiér Igor Matovič v relácii Sobotné dialógy opätovne kritizoval svojho koaličného partnera, ministra hospodárstva Richarda Sulíka.

 

“Mňa už tieto Rišove podrazy z boku nebavia. Čím si ničíme priemysel? Nech už neblázni. Bol by som veľmi rád, keby sa prvýkrát v živote podrobil autorite, ktorou je konzílium odborníkov,”povedal Matovič.

Tvrdí, že šéfovi SaS viackrát odkázal, aby nebol za pekného. Nesnaž sa byť silou mocou za pekného a hovoriť to, čo chcú ľudia počuť. Chýba mi z jeho strany zodpovednosť,”kritizoval premiér ministra hospodárstva.

 

Matovič tvrdí, že Sulík sa nespráva ako koaličný partner. “On po každom rozhodnutí ma potrebu prísť pred kamerami a povie nie, otvorme to o dva dni skôr. Berie mi to dve tretiny života,”pokračoval premiér v kritike na koaličného partnera. Sulíkovi odkázal, aby priložil ruku k dielu a bol nápomocný aj ministrovi financií Eduardovi Hegerovi.

Na margo opatrení Matovič uviedol, že odborníci rozhodnú v pondelok o tom, si sa niektoré nariadenia neuvoľnia skôr.  “Konzílium epidemiológov a verejných zdravotníkov na základe výrazne dobrých čisel reálne uvažujú nad tým, že od stredy budú otvorené všetky obchody bez ohľadu na to, akú majú metráž,” povedal Matovič.

 

Opätovne vyzval ľudí, aby dodržiavali nariadenia, nosili rúška a dodržiavali odstup. Varuje pred druhou vlnou epidémie. “My ako ekonomika neprežijeme dlhú vlnu, ak príde, tak budeme na kolenách,”hovorí Matovič. 



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak