Type to search

ŠOUBIZNIS

Viktor Vincze prezradil Adelino najväčšie tajomstvo! TOTO nikto nečakal

Edita Silna
Edita Silna máj 07

Známy slovenský televízny moderátor a v súčasnosti silný ekologický bojovník Viktor Vincze (29) sa na Instagrame podelil s veľmi chúlostivou témou. Jedným dychom vyzdvihol to, ako moc si váži svoju manželku – jednu z najznámejších žien slovenského šoubiznisu Adelu Vinczeovú (39).

 

Viktor prezradil, že mu mnoho žien píše, že by chceli byť ako jeho manželka. Venoval im silný odkaz. “Dobre teda, teraz máte možnosť. Objednajte sa ku svojmu gynekológovi! Vďaka Adelkinmu dlhodobému poctivému prístupu jej v ružinovskej nemocnici nedávno vyriešili nabiehajúcu rakovinu krčka maternice. Bezbolestne, za pár minút,” vysvetľuje televízny moderátor.

 

“Na oddelení ale stretla pani, ktorá na to, podľa vlastných slov, roky úplne kašlala a rakovina jej už napadla aj iné časti tela…preventívka by pritom rozvíjajúcu sa chorobu veľmi pravdepodobne odhalila a až 94 percent prípadov následne vyliečila,” apeluje Viktor na dôležitosť preventívnych vyšetrení, nech už ide o akýkoľvek chúlostivý problém.

Viktor sa však o zdravotných problémoch nebojí rozprávať a spolu so svojou manželkou išli s pravdou von. “Ako v prípade Adelky. Možno budete namietať, že by takéto veci mali zostať doma. Prepáčte, vďaka tomu, že sme si vytvorili tabu z debát o mužských a ženských rozkrokochsa tu páry boja aj svojej najbližšej rodine povedať, že nevedia otehotnieť pre malý počet partnerových spermií. A stovky žien tu u nás každý rok zomierajú úplne zbytočne,” ukončuje príspevok na Instagrame.

 

V závere apeluje na ženy a pýta sa ich, kedy naposledy boli na preventívnej prehliadke, ktorá im možno zachráni život. “Otázka platí aj pre chlapov,” dodal.


 


 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak