Type to search

SPRÁVY

TRAPAS! Týmto Matovič pobúril celé Slovensko

Je tomu len zopár dní, čo si premiér získal sympatie množstva Slovákov, keď počas tlačovej besedy oznámil masívne uvoľnenie prísnych bezpečnostných opatrení. Vzápätí sa mu však podarilo pobúriť niektorých kresťanov, ktorých odrovnal narodeninovým blahoželaním zosnulému pápežovi Jánovi Pavlovi II.

 

Igor Matovič sa netají skutočnosťou, že je hlboko veriaci, pričom aj na 20. výročie sobáša pripravil pre manželku jedinečné prekvapenie. Pri príležitosti pripomenutia si 100. výročia narodenia sv. Jána Pavla II. však situáciu trochu prehnal, keď mu prostredníctvom sociálnej siete Facebook adresoval krátky status. Premiér nadneseným prianím: “Všetko najlepšie, šéfe,” pobúril množstvo kresťanov, ktorí mu jeho slová okamžite vyčítali.

 

Matovič preto po krátkom čase vyjadrenie pri fotografii zosnulého pápaža zmenil, avšak ani tým si neprilepšil. “Všetko najlepšie, užívajte nebíčko,” napísal premiér, čo neocenil istý František. “To čo ste za človeka? Teraz ste sa ukázal v plnej paráde… Keby som mohol, tak vám napľujem do tváre!!! Ale na každú sviňu voda vrie. Pamätajte,” odkázal mu rozvášnený muž, ku ktorému sa pridal i Miroslav: “Toto akože vážne? Nemáte kúska chochmesu? Užívajte nebíčko? To ako keby som ja vám napísal, že na skoré videnie s ním.”

Opačný názor však mala Monika: “Mne sa Igorov status páči. Milý humor, a to som veriaca,” ku ktorej sa pridal aj Martin: “Kým ostatní riešia povrchné blbosti, mne sa páči premiérova úprimnosť a nadhľad. Raz sa v nebi stretneme, potykáme si, bude sranda, nikto sa nebude hrať na nikoho, či už bol pápež alebo obyčajná babička v dedine. Všetci sme si rovní. Podľa mňa Ján Pavol II to berie úplne v pohode a má v láske náš národ. Je to môj birmovný patrón a vyprosujem od Neho milosti pre premiéra aj pre celé SK.”



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak