Type to search

SPRÁVY

Matovič to prehnal! TAKTO si spravil srandu z hlavného hygienika Mikasa

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 26

Igor Matovič nemá problém s neformálnou komunikáciou s fanúšikmi na Facebooku. Najnovšie si však neodpustil žartík po slovách jednej z fanyniek, ktorým si rýpol do hlavného hygienika Jána Mikasa.

 

Nový slovenský premiér sa rozhodol zbúrať všetky zaužívané tradície a namiesto formálnych vystúpení či oficiálnych statusov volí radšej uvoľnené vyjadrovanie sa a cudzie mu nie je ani vtipkovanie na sociálnych sieťach. Len pred pár hodinami napísal odkaz “svalovcom”, v ktorom vysvetľuje hygienické opatrenia a ľudí, ako aj majiteľov fitness centier vyzýva, aby neblokovali diaľnice.

 

Tí sa napokon stiahli a podľa slov premiéra na Zelenči ostala na huckanie len jediná skupina ľudí: “Z miesta zrazu na Zelenči mám informácie, že jediní, kto vytrvalo huckal na pôvodný plán – zablokovanie diaľnice na 6 hodín, boli prítomné Kotleby, dodal. Na premiérove reči o svalovcoch sa ale rozhodla zareagovať istá slečna.

TRAPAS! Týmto Matovič pobúril celé Slovensko

O tomto by ste mali vedieť…

“Nechodím do fitka kvôli svalom, ale že je to prospešné pre moje zdravie a pán hlavný hygienik by mal začať tiež….,” rýpla si do Jána Mikasa. Na to však prišla ešte šokujúcejšia reakcia Matoviča. “Dáme mu voľnú vstupku, respektíve v jeho prípade radšej dve,” dodáva s úsmevom. Na premiérovom facebookovom účte sa len nedávno objavil zábavný komentár žiadostivej fanynky, ktorá mu vyjadrila viac ako sympatie.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak