Type to search

ŠOUBIZNIS

Neuveríte, čím ŠOKOVALA prezidentka Čaputová moderátorku Puškárovú!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik máj 29


Zuzana Čaputová zavítala v utorok do televízie Markíza, kde sa stala súčasťou Mimoriadnej relácie venovanej problémom v súvislosti s koronakrízou. Zlatica Puškárová však ostala po príchode prezidentky prekvapená.

 

V utorkovej Mimoriadnej relácií televízie Markíza sa objavila ako hosť Zuzana Čaputová (46). Prezidentka sa rozprávala s ostrieľanou moderátorkou Zlaticou Puškárovou (42), ktorá po jej odchode prezradila, čo sa dialo v zákulisí a ako na ňu hlava štátu pôsobila pri priamom stretnutí.

 

Ako však zhodnotila, celá relácia prebehla vo veľmi príjemnom duchu a prezidentka nemala žiadne maniere. “Snažila som sa rozhovor viesť nielen politicky, ale aby aj ona povedala nejaké svoje pocity,” prezradila svoju stratégiu. Odvážila sa opýtať aj na Čaputovej nový vzťah s Jurajom Rizmanom, na čo prezidentka zareagovala slovami, že je šťastná a vďačná.

Puškárová zhrnula správanie hlavy štátu ako veľmi ľudské a označila ju za príjemnú dámu, pričom ocenila aj to, že sa rozhovor nemusel udiať v Prezidentskom paláci. V doprovode prezidentky prišlo viacero mužov, no aj tí mali byť veľmi sympatickí: Atmosféra vôbec nebola napätá. Pani prezidentka prišla o 20.15 už upravená, naša maskérka jej dala len taký televízny look a chvíľku sme sa porozprávali pred štúdiom. Aj pred vysielaním pôsobila veľmi milo, vyrovnane a najmä šťastne,” dodáva na záver markizáčka.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak