Type to search

SPRÁVY

Studená sprcha pre Joža Pročka? Pozrite, ako ho SCHLADIL Milan Mazurek

Edita Silna
Edita Silna jún 12


Pozrite, ako Milan Mazurek SCHLADIL Joža Pročka!

Ľuboš Blaha (Smer) tvrdí, že ho Jozef Pročko (OĽaNO) chytil v bufete pod krk. Podal preto trestné oznámenie. Pročko to vidí inak.

 

Pročko však udalosť popisuje trocha inak. „Blaha pocas rozpravy mi nadaval do kkt a opic,“ napísal zasa bývalý zábavač. Ohradil sa, že si neželá, aby mu poslanec z opozície takto nadával. „Tak mi povedal, ze ty chudak, kto ti t…ka zenu,“ pokračoval v statuse Pročko.

 

Spor pokračoval aj v parlamentnom bufete. Pročko sa obrátil na Blahu s tým, aby mu ešte raz zopakoval slová z rokovacej sály. „Začal vrieskať: Pročko ma napadol,“ dodal samotný Pročko.

 

K celému incidentu sa teraz vyjadril aj poslanec ĽSNS Milan Mazurek: „Tak cirkusant Jožo Pročko dnes v bufete napadol a škrtil Ľuboša Blahu… Pročko je skrátka chorý… Jožo, keď si už taký veľký bitkár, trúfneš si aj na skutočného protivníka? Napadneš aj mňa? Hmm…“ napísal Mazurek.

Samotnú situáciu Blaha opísal nasledovne: “V parlamentnom bufete ma práve fyzicky napadol poslanec Pročko. Chytil ma rukami za krk, škrtil ma a zúrivo so mnou lomcoval, kým nezasiahol čašník,” popisoval konflikt Blaha. Pročko bol podľa neho“kompletne zmyslov zbavený.” “Ten človek je reálny agresívny psychopat, nevie sa ovládať, spory rieši násilím ako nejaký mafián z 90.rokov.” “Ja spory násilím neriešim,” dodal.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak