Type to search

SPRÁVY

Kočner začal spolupracovať! Prezradil, kto sa nabúral do vládnej siete Govnet


Obvinený Marian Kočner sa rozhodol vypovedať. Okrem iného uviedol meno muža, ktorý sa mal podľa jeho slov nabúrať do vládnej siete Govnet. Práve téma možného sledovania mailov a telefonátov vlády aktuálne rezonuje medzi politikmi.

 

Na stredajšom súdnom procese vo veci vraždy novinára a jeho snúbenice sa rozhodol vypovedať aj obvinený Marian Kočner. Ten absolútne popiera svoju vinu a podľa vlastných slov si neobjednal ani nezavraždil nikoho z dvojice. Rovnako sa snažil spochybniť technické dôkazy z mobilných zariadení, ako aj premenlivé výpovede Andruskóa, Marčeka či Szabóa. Rozohnil sa však i pri mene svojho bývalého kamaráta Petra Tótha, ktorý momentálne svedčí proti nemu.

 

“Je to spisovateľ, klamár a chráni si vlastný zadok. Asi vie, prečo,” uviedol na jeho adresu. Taktiež dodal, že to má byť práve Tóth, kto sa nabúral do siete Govnet a vyjadril rozhorčenie nad tým, že sa touto skutočnosťou nikto nezapodieva. Informácie majú podľa Kočnera vyplývať z mobilného rozhovoru Tótha s ďalšou osobou. Nemenej zarážajúcimi sú aj Kočnerove ďalšie slová: “Z telefónu pána Tótha je zrejmé, že krátko pred svojou výpoveďou si vložil na účet hotovosť vo veľmi vysokej hodnote,” dodáva.

Richard Sulík VYPENIL! TENTO drsný odkaz venuje Pellegrinimu

Viac informácií sa dočítate v článku…

Téma možného ohrozenia vládnej siete Govnet je pritom aktuálnou témou medzi politikmi. Pred pár dňami sa odhalilo podozrenie z možného sledovania mailov aj telefonátov, ktoré sa môžu týkať kancelárie prezidentky, vlády, prokuratúry či súdu. Kým Veronika Remišová netrpezlivo čaká na výsledky vyšetrovania, Peter Pellegrini a Richard Raši, ktorí daný rezort viedli posledné roky, obviňujú Remišovú z možného ohrozenia bezpečnosti a plánujú podať trestné oznámenie. Do členov Smeru sa obul aj Richard Sulík, ktorý im poslal poriadne tvrdý odkaz.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak