Type to search

POLITIKA

Kotleba odrovnal moderátora v priamom prenose! TÝMTO ho umlčal

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik jún 22


Nedeľná diskusia s Marianom Kotlebom priniesla menej vysvetlení, ako mnohí očakávali.

 

Michal Kovačič mal dnes v relácii Na telo Bibliu a vyzval Mariana Kotlebu, aby v nej našiel slová o zjavení Jána, v ktorých vidí šéf extrémistickej strany pôvod čipovania ľudí. „Zjavenia Jána v Biblii jasne hovoria – kto neprijme čip, nebude môcť obchodovať, predávať, nakupovať, povedal Kotleba.

 

Svoje slová z videa, v ktorom strašil Slovákov, že s vakcínou proti koronavírusu im niekto do tela vpichne „čip s funkciami,“ Kotleba obhajoval tým, že má výklady od kňazov, ktorí si myslia to isté. Konkrétny však nebol, moderátor mu oponoval tým, že on sa rozprával s teológmi, ktorí nevidia žiadne prepojenie medzi čipovaním obyvateľstva a Svätým písmom.

 

Marian Kotleba reagoval aj na obvinenie z propagácie fašizmu, za ktoré mu podľa vyššej kvalifikácie hrozí až 8 rokov za mrežami. Hlavné pojednávanie v tejto kauze zatiaľ prebieha, šéf extrémistov sa však opäť vyjadril, že suma 1488 eur ako dar bola úplne náhodná.

Keď sa Michal Kovačič opýtal, prečo o 12 eur znížila Ľudová strana Naše Slovensko pôvodnú sumu 1500 eur, ktorú žiadali hokejisti, Marian Kotleba prešiel do útoku. Vytiahol dva zábery, v ktorom zástupcovia TV Markíza odovzdávajú šeky, na ktorých sa rovnako objavujú čísla s osmičkami. Na otázku presne neodpovedal, bránil sa tým, že chcel niekomu pomôcť a na oplátku sa dočkal obvinenia z extrémizmu.

 



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak