Type to search

SPRÁVY

Čaputová prehovorila o sexuálnom obťažovaní! TÝMTO všetkým si prešla

Edita Silna
Edita Silna júl 03


Hoci je Zuzana Čaputová v súčasnosti hlavou nášho štátu, aj ona ako žena zažila ponižujúcu situáciu, počas ktorej ju istý muž slovne obťažoval. Ako sama prezradila, po skončení rokovania jej do ucha pošepkal vyznanie, ktoré malo se*uálny charakter.

 

Prezidentka Slovenskej republiky má dnes už ochranku a počas zahraničných návštev či domácich stretnutí v paláci je o ňu náležite postarané. Aj Zuzana Čaputová sa však ešte ako advokátka stretla s fenoménom sexuálneho obťažovania, hoci len slovného.

 

Hlava štátu sa spolu s ďalšími známymi ženami ako Táňa Pauhofová, Kristína Tormová či Henrieta Mičkovicová rozhodla prehovoriť o svojej nepríjemnej skúsenosti s mužmi, ktorí zašli poriadne za čiaru. “S nevhodným správaním som sa stretla mnohokrát. Išlo často o nevyžiadané a nevhodné poznámky so se*uálnym podtextom. Vždy som sa snažila takéto situácie spracovať bez toho, aby som sa nimi nechala vnútorne poznačiť. Sú predovšetkým znakom mentálneho sveta osoby, ktorá takéto poznámky alebo kroky robí,” prezradila prezidentka.

Čaputová, ktorá dnes randí so svojím niekdajším poradcom Jurajom Rizmanom, ale odhalila aj detaily zážitku, na ktorý si ešte dnes jasne spomína. “Pamätám si napríklad pracovné rokovanie, na ktorom som dve hodiny vysvetľovala právnu argumentáciu na obhajobu mojich klientov, čomu predchádzali hodiny príprav. Úradník, ktorý rokovanie viedol, mi po skončení rokovania pošepkal podľa neho zrejme lichotivé se*uálne vyznanie,” uviedla. Ktovie, ako vnímajú zmienení muži svoje prestrelky dnes, keď je Zuzana Čaputová najvyššie postavenou ženou v krajine.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak