Type to search

POLITIKA

Drucker to povedal na plné ústa! TOTO odkazujem Matovičovi s Kollárom

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky júl 09


Kriticky sa na adresu Igora Matoviča a Borisa Kollára vyjadrila aj predseda mimoparlamentnej strany Dobrá voľba, Tomáš Drucker.

 

Drucker v svojom príspevku píše, že keď si premiér Matovič všimol, že mu kvôli kauze okolo diplomovky Borisa Kollára „horí pod zadkom“, tak začal strašiť s tým, že sa mafia chystá na osem miliárd eur, ktoré má Slovensko dostať z EÚ v rámci boja proti ekonomickej kríze spôsobenej koronavírusom.

 

„Áno, súhlasím s premiérom. Mafia sa určite chystá na eurofondy. Len má teraz problém, lebo ju pristihli s opísanou diplomovkou.“

 

Exminister dodal, že Matovič sa zachoval aj pri tejto kauze rovnako ako vždy, keď má problém. „Zmení tému, vytiahne niečo, najlepšie zaútočí na niekoho – napríklad opäť si kopol do koaličných partnerov SaS a Za ľudí pre ktorých je jednoducho plagiátorstvo nezlučiteľné s funkciou predsedu parlamentu. Nič viac nič menej,“ píše Drucker s tým, že taký istý názor mali ešte pred voľbami Boris Kollár, ale aj Igor Matovič.

 

V závere ešte dodal, že premiér urobí všetko, aby nemusel riešiť svoj hlavný problém.

Tomáš Drucker je slovenský manažér a predseda politickej strany Dobrá voľba. Počas svojej kariéry zastával okrem iného aj funkciu generálneho riaditeľa a predsedu predstavenstva Slovenskej pošty, a.s., funkciu ministra zdravotníctva SR a funkciu ministra vnútra SR.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak