Type to search

SPRÁVY

Psychológ skúmal Kollára a prišiel na TÚTO prekvapujúcu vec!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik júl 09

Predseda Národnej rady vážne ašpiruje na zápis do Guinnessovej knihy rekordov.

 

Zatiaľ čo národ rieši diplomovú prácu Borisa Kollára, on si v tichosti rozširuje svoju netradičnú rodinu. Ich počet sa nedávno zastavil na čísle 11, ešte v máji sa mu narodil najmladší syn Markus. Nezvyčajné je, že politikovi jeho päť dcér a šesť synov priviedlo na svet desať žien. Podľa uznávaného psychológa Dušana Kešického, ktorého sme oslovili, Kollár momentálne ašpiruje na zápis do Guinnessovej knihy rekordov.

 

„Na tom, že niekto je schopný plodiť deti, nie je nič nápadné. Rovnako nie je nápadné, že v jeho veku je schopný pohlavného aktu. Ale čo je zvláštne, tak nevieme celkom určite, či niekto taký ešte na svete existuje. Jedenásť detí s desiatimi ženami? Nič podobné som nikdy nepočul. Známe sú prípady, keď má jeden muž deti maximálne so štyrmi, s piatimi ženami. V každom prípade, vymyká sa to normálu,“ zamyslel sa klinický psychológ a súdny znalec.

 

Podobný prípad nevie nájsť dokonca ani v arabskom svete. „S moslimami to nemá nič spoločné, lebo oni v tom majú poriadok. Bežne dnes majú jednu manželku, obvykle dve a výnimočne tri. Málokto si môže dovoliť viac žien, lebo tam sa už končí zábava. Dve či tri manželky musia spolu nejako vyjsť a žijú celý čas v jednej domácnosti.“

Naopak, u Borisa Kollára sa zdá, že žena prestáva byť pre neho atraktívna v momente, keď mu privedie na svet potomka. „Pre muža je to zvláštne správanie,“ analyzuje ho expert. „Skôr sa s tým stretávame u žien. A to veľmi často. Keď žena od muža nechce nič, len aby jej spravil dieťa, a potom stratí záujem. Dokonca sa stali prípady, keď sa žena s dieťaťom nevrátila z pôrodnice domov, ale išla k svojej matke. A muž nechápavo pozeral, čo sa deje.“
Partnerky šéfa parlamentu však nechápavo pozerať nemôžu. „Každej musí byť jasné, s kým to dieťa ide mať. Tie ženy sú presné také, aké chcú byť. Do tejto situácie sa nedostali omylom, ony sa tak rozhodli.”
Horšie to je podľa odborníka  s deťmi. „Bez ohľadu na to, o koho ide. Dieťa potrebuje mať dvoch rodičov – otca a matku. Lebo len vtedy sa dieťa naučí vzorom, keď vidí, ako sa matka správa k otcovi a otec k matke. A ono ich potrebuje vidieť stále,“ dodáva psychológ.
sk_SKSlovak
sk_SKSlovak