Type to search

POLITIKA

Pročko sa pustil do Pellegriniho, omylom však podrazil Matoviča!

Edita Silna
Edita Silna júl 18


Podľa Pročka za odhaleniami okolo Matovičovej diplomovky sú kočnerovci, bašternákovci či bödörovci.

 

„Viete, medzi ním a tými ďalšími je jeden veľký rozdiel, kvôli čomu som tu stále. A to je ten protikorupčný mód, ktorý má Matovič stále. Igor je neskutočne spravodlivý,“ uviedol na začiatok Pročko.

 

Predsedovi strany Hlas-SD Petrovi Pellegrinimu Pročko upravil meno na „Termollini“ a nazval ho odpornou sviňou, predsedu strany Smer-SD Roberta Fica nazval ožranom a predsedu SNS Andreja Danka zase pre zmenu odporným, smradľavým zlodejom. (Ospravedlňujeme sa čitateľom za tieto citáty, ale je dobré, aby ľudia vedeli, s kým máme v Národnej rade do činenia.)

 

Najzaujímavejšia časť Pročkovho vyjadrenia je však tá, kde tvrdí, že o Matovičovom hriechu ohľadne diplomovky už dávnejšie vie, že sa mu Matovič sám priznal. To je pozoruhodná informácia, pretože Matovič vo svojom statuse na facebooku tvrdí presný opak.

Matovič vo svojom statuse na facebooku totiž napísal, že až vo štvrtok v lietadle do Bruselu sa dozvedel, že s jeho diplomovkou niečo nie je v poriadku. A v ďalšom statuse to ešte zdôraznil: „Naozaj úprimne – ani som len netušil, že som niečo v mojej diplomovke necitoval. Je tomu 22 rokov a žil som v presvedčení, že ju mám určite ok … a nemal som. Respektíve – ak by som tušil, že v nej je nejaký problém, tak by som nikdy nekritizoval Danka a spol. za plagiátorstvo, až taký samovrah teda nie som.“



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak