Type to search

ŠOUBIZNIS

Čekovský sa pustil do našich politikov! Neuveríte, ako ich ZHOVADIL


Marián Čekovský (43) patrí k výrazným postavám slovenského šoubiznisu. Je nielen obľúbený zabávač, no najmä talentovaný hudobník. A aktuálne sa internetom začala šíriť pomerne kontroverzná novinka z jeho dielne. Zložil pieseň, ktorá popisuje aktuálnu politickú situáciu na Slovensku. Srandu si v nej robí z premiéra Igora Matoviča (47), Borisa Kollára (54) či Róberta Fica (55)!

 

Tomáš Klus svojho času u našich západných susedov prerazil s piesňou, v ktorej sa tvrdo pustil do českých politikov. Niečo podobné aktuálne zložil aj známy slovenský zabávač, no v prvom rade talentovaný hudobník, Marián Čekovský. Ten sa evidentne viac nevládal prizerať tomu, čo sa deje na slovenskej politickej scéne.

Z cirkusu okolo diplomoviek a plagiátorstva pobral inšpiráciu a zložil pieseň, v ktorej si servítku pred ústa rozhodne nedáva. Srandu si v nej robí priamo z premiéra Igora Matoviča, Borisa Kollára či Róberta Fica. „Všetko bolo lege artis – vraví Igor, kričí Boris. Hanba možno časom pominie, titul plagiátor už však nie,“ znie v piesni.

„Kopírovať čokoľvek v tom sme ozaj skvelí, keď sa Pelle s jedenástkou konečne osmelil. Skopíroval starý Smer a nová strana vzniká, hlas podobný Ficovi len s jamkami v líčkach. Smer sa chytá každej slamky, dáva šancu mladým, malý Kali sa hneď chytil, no humor nevyladil. Robo skúsil na záchranu nové tváre predstaviť, Monika sa podujala jednu rovno porodiť,“ pokračuje Čekovský v piesni.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak