Type to search

SPRÁVY

POZOR: Zuzana Čaputová vyzýva Slovákov! Neuveríte, čo žiada prezidentka

Edita Silna
Edita Silna aug 07


Zuzana Čaputová sa ako prezidentka našej krajiny rozhodla apelovať na Slovákov, aby nezabúdali na spolupatričnosť a mysleli na ľudí, ktorí v živote nemali toľko šťastia, pričom si momentálne prechádzajú neľahkým obdobím. Pripomína, že pomôcť im môže každý z nás!

 

Deň narcisov sa už tradične nesie v žltej farbe umelých i živých narcisov s cieľom podporiť ľudí bojujúcich so zákernou rakovinou. Tento rok je však výnimočný a stal sa iným ako tie minulé. Za normálnych okolností sa po celom Slovensku nachádzali tisícky dobrovoľníkov. V období pandémie koronavírusu to však nie je možné.

 

Na dôležitosť verejnej zbierky upozornila pred pár hodinami aj Zuzana Čaputová. ,,Pomocou zbierky na Deň narcisov poskytuje Liga proti rakovine týmto pacientom a ich rodinám dôležitú pomoc. Podporuje zdravotnícke zariadenia, nemocnice, občianske združenia, ale aj výskum v oblasti liečby onkologických ochorení,“ napísala na sociálnej sieti.

Prezidentka zároveň upozorňuje, že zbierka netradične začala 31. júla a prebieha až do 14. augusta online. ,,Spolu so mnou môžete pomôcť aj vy,“ dodala sympatická blondínka, ktorá nezabúda na ľudí s vážnym ochorením.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak