Type to search

POLITIKA

Kotleba rozdrtil súčasnú vládu a Pročkovi poslal tento ŠTIPĽAVÝ odkaz!


Šéf Ľudovej strany Naše Slovensko Marian Kotleba vo faktickej poznámke v parlamente kritizoval vládu, ktorá podla neho stojí na strane bánk. Tie majú na Slovensku obrovské zisky s presahom cez 630 miliónov eur ročne. Cez to všetko však dvíhajú poplatky ľudom.

 

Kotleba však svoje vystúpenie začal odkazom pre bývalého komika Jozefa Pročka, ktorému odkázal, aby sa radšej zaujímal o to, aby nefúkal za volantom. Čo tým Kotleba myslel nevieme presne určiť.


„Pán Pročko, začnem s vami. Ľudia potrebujú počuť pravdu, že čo to vláda chystá, ale vo vašom prípade by som sa viac zaujímal o to, aby som nefúkal za volantom,“ spustil Kotleba.

 

“ Pán poslanec Šefčík a pán poslanec Cmorej, tak vy ste sa úplne ukázali, akoby ste boli zaplatení bankármi, pretože ak bankový sektor má na Slovensku zisk 630 miliónov eur, tak, vážení kolegovia, dvíhanie poplatkov ľuďom to nie je nevyhnutnosť, to je nenažranosť,“ pokračoval.

„To je drzosť, to je vedomie, že vláda ich podrží a o tomto celý čas hovoríme. Keď niekto má zisk na ľuďoch 630 miliónov eur, viac ako pol miliardy, tak neexistuje racionálny dôvod, aby mali zdvíhať akékoľvek poplatky. To je obyčajná nenažranosť. A ak nie ste tími bankármi zaplatení, tak to musíte pochopiť a paragraf 30p z tohto návrhu stiahnuť. Ďakujem pekne,“ ukončil nazlostene Marian Kotleba.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak