Type to search

SPRÁVY

Matovič to prepískol! TÝMTO si pohneval skutočne veľa Slovákov


Diplomacia po slovensky. Premiér Igor Matovič si opäť vylial dušu na sociálnej sieti. Spôsobom, ktorý u vysokopostaveného človeka len tak nevidieť. Matovič si však ide svoje a byť iný jednoducho odmieta.

 

“Nasral som kopu ľudí,” začal hneď zostra premiér. “… najprv netolerantných ateistov, ktorým som si dovolil vytknúť formu, akou ´otvorili debatu´ o odluke cirkvi od štátu. Potom závistlivcov, keď som oznámil, že 50 miliónov si podelia všetci zdravotníci z prvej línie.Nasledovali hejslovenskí zadubenci, ktorí si ani len nevedia predstaviť, že Maďar je úplne rovnaký človek ako Slováčisko.


Pokračovali Lukašenkovi obdivovatelia, ktorých som do nepríčetna vytočil prijatím odvážneho veľvyslanca Bieloruska … a úplnú vývrtku som spôsobil tým, ktorým sa panenky pretáčali z toho, že to všetko bolo v mojich obľúbených teniskách za pár penez. Takéto dni ja mám rááád,” zhrnul Igor Matovič svojským spôsobom udalosti uplynulého dňa. Status zakončil hashtagom BuďteSamiSebou.

 

Na Matovičov slovník zareagovali aj niektorí jeho fanúšikovia: “Pán premiér, chápem, že sa snažíte pôsobiť ako obyčajný človek a človek z ľudu. Ale ste v postavení štátnika a vyjadrovať sa spôsobom ´nasral som kopu…”, tak to naozaj nepatrí do slovníka štátnika. No škoda premárnenej šance na zmenu politickej kultúry,” napísal Juraj komentár, ktorý si vyslúžil tisícku lajkov.

 

“Mňa ste nenasral vôbec. Vy už ani neviete prekvapiť, iba ak by ste začal písať k veci. Vaše statusy sú presne obraz Vašej duse. Ani neviete, ako dláždite cestu iným, a verte, ze už to nebude dlho trvať a zo svojho kresla rýchlo odpochodujete. My národ slovenský sme trpezliví, ale máme svoje hranice!!!” odkázala mu zase Renáta.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak