Type to search

POLITIKA

Drucker spustil vlnu kritiky na Matoviča a hovorí o KRADNUTÍ peňazí!


Tomáš Drucker, exminister a predseda mimoparlamentnej strany Dobrá voľba, hovorí, že bude dôležité, aby súčasná vláda vyčerpala peniaze z prostriedkov EÚ, ktoré majú pomôcť naštartovať ekonomiku a zmenu slovenského hospodárstva

 

Iba silná ekonomika podľa jeho slov prinesie prosperitu a dokáže zlepšiť každodenný život, zabezpečiť lepšie zdravotníctvo, sociálne služby, vyššie dôchodky či vyššie mzdy.

 

Drucker vo videu zverejnenom na sociálnej sieti hovorí, že posledné týždne ukázali, že vláda Igora Matoviča nepriniesla žiadnu morálnu zmenu a nikto od nej neočakáva proreformné úsilie v oblasti ekonomiky.


Ekonomika je podľa Druckera ale to, čo je dnes najväčšou výzvou pre Slovensko. V tejto súvislosti dodáva, že sa nám naskytla výnimočná príležitosť vyčerpať peniaze z prostriedkov EÚ, ktoré majú pomôcť naštartovať zmenu slovenského hospodárstva. Je ale otázne, či to súčasná vláda zvládne.

 

„Zodpovednosť za Slovensko má dnes vláda Igora Matoviča. Ak Igor Matovič a jeho vláda nedokáže získať tieto peniaze, nedokáže ich dobre investovať, tak to považujem za úplne rovnaký prehrešok, ako keď sa tieto peniaze ukradnú,“ dodáva Drucker na záver.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak