Type to search

POLITIKA

Kotleba vytiahol na Matovičovu vládu tú najsilnejšiu zbraň! TOTO ich nepoteší

Predseda ĽSNS Marian Kotleba nahral na sociálne siete video, kde kritizuje vyhlásenie vlády o tom, aby malé deti v školách nosili rúška.


Vo videu si zahral aj jeho syn Ľudovít s kamarátom „My chceme voľne dýchať!“. Kotleba hovorí vo videu o tom, že takýto pohľad na deti v rúškach, nemôže chcieť normálny človek a odhodlal sa „poradiť“ rodičom detí, ako sa vyhnúť tomu, aby ich deti museli rúška nosiť, ale zároveň ich do školy poslať chcú.

 

“Dnes sa k vám nechcem prihovárať ako politik, ale ako bývalý učiteľ a bývalý predseda kraja , ktorý mal zodpovednosť za niekoľko desiatok stredných škôl,” začal príhovor Kotleba. “O chvíľku, o pár dní, sa začína školský rok, ktorý vďaka psychonariadeniam vlády o rúškach pre deti, môže vyzerať aj takto,” ukazal na videu svojho syna s kamrátom, ktorí sedia ” akože v škole” a majú nasadené rúška.



“Uznajte, že takýto režim pre deti nemôže chcieť normálny človek,” pritvrdil Kotleba. “Nebojme sa a poďme za svoje deti bojovať, pretože aj oni už vedia, čo je pre nich dobré,” nasmeroval kameru na deti. “My chceme voľne dýchať,” ozvalo sa z lavíc.

 

“Priatelia, je na nás rodičoch, aby sme sa za svoje deti postavili a dopriali im to voľné dýchanie v školách, napriek hlúpim Matovičovým príkazom, vybojovali,” ukončil Marian Kotleba.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak