Type to search

SPRÁVY

Známa slovenka sa vyhráža Čaputovej: “Som pripravená na teba zaútočiť!”

Zuzana Čaputová má ako hlava štátu obrovské množstvo priaznivcov, no zároveň aj masívnu skupinu odporovateľov. Pravidelne tak musí okrem iného čeliť aj útokom či výčitkám občanov, ktorí nie sú stotožnení s jej správaním sa v prezidentskom paláci.



Adriána, ktorá sa prezentuje ako Sheila, sa dostala do povedomia Slovákov, keď začiatkom roka 2017 zverejnila šokujúce video. Na virálnom zázname pomočila Korán (pozn.red. svätá kniha Islamu) a následne ho roztrhala i podpálila. Jej činom sa napokon zaoberala NAKA, a dokonca skončila vo väzbe.

 

Zdá sa však, že Ružomberčanka sa nepoučila, nakoľko najnovšie zverejnila odkaz pre Zuzanu Čaputovú. ,,Povedala si, že žijeme v krajine, kde sa národ nebojí umierať. Tak polož svoj život ako prvá za to, aby si vyslobodila náš národ,“ vyzýva v úvode prezidentku.



Hnev mladej ženy sa postupne zväčšuje a napokon sa vyhráža aj fyzickým násilím. ,,Chcem, aby si vedela, Čaputka, že prišiel čas, ktorý sa blíži. A zapamätaj si môj ksicht, pretože ho určite stretneš a keď ho stretneš, tak to bude taká sekundovka, že betón ti dá druhú. Ja sa tvojej ochranky nebojím. Ja som pripravená na teba zaútočiť,” hovorí vo videu Slovenka, ktorá má byť členkou združenia s názvom Občiansky tribunál.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak