Type to search

POLITIKA

Kočner PREHOVORIL: TOTO je najväčšie tajomstvo Kollára a Lipšica!

Nečakaný verdikt šokoval Slovákov



Nečakané rozhodnutie súdu šokovalo predovšetkým mainstremové média, ktoré sa nevedia spamätať a Kočnera považujú za vinného. Netreba zabudnúť, že podnikateľ v minulosti vytiahol šokujúce obvinenia na lídra hnutia Sme Rodina Borisa Kollára a Daniela Lipšica, ktorý v súčasnosti zvažuje kandidatúru na prokurátora.

 

Podľa Mariána Kočnera pašoval Kollár striebro, bil svoju expriateľku a realizoval daňové podvody. Po týchto obvineniach Kollár oznámil, že na Kočnera podá žalobu.



“Ja čakám, že budem zavolaný vyšetrovateľom na podanie vysvetlenia, kde pán Kollár, asi pravdepodobne, vo svojom trestnom oznámení bude tvrdiť, že som ho ohováral,“ povedal Marián Kočner.

 

„Viem. Sú to ľudia, ktorí nič iné nechcú, len chcú dokázať, že ak Kollár tvrdí, že do politiky by mali ísť ľudia dostatočne bohatí na to, aby nemuseli kradnúť, dostatočne vzdelaní na to, aby zastávali naše záujmy v parlamente, charakterovo pevní a čistí a bez špinavých rúk. S tým všetkým ja s p. Kollárom súhlasím. Ale Boris Kollár taký nie je, a preto do politiky nepatrí,“ myslí si Kočner


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak