Type to search

POLITIKA

Matovič si poriadne zavaril: Pozrite sa, čím nahneval veľa Slovákov!

Edita Silna
Edita Silna sep 13

Kým Slováci v týchto dňoch s rozhorčením prijímajú nové nariadenia Pandemickej komisie vlády SR, premiér Igor Matovič si užíva posledné priaznivé počasie na horách. A ako sa zdá, novými zábermi na sociálnej sieti opäť raz rozvíril hladinu spoločnosti.



Neľahká situácia ohľadom koronavírusu znepokojuje ľudí po celom svete, pričom každý vrátane politikov sa musí z času na čas odreagovať. Slovenský premiér si na relax zvolil výlet do Vysokých Tatier, kde absolvoval túru na Slavkovský štít. Aj keď by mnohí turisti zvolili na celodenný, stredne náročný výstup turistickú obuv, Igor Matovič absolvoval túru po svojom.

 

Tenisôčky moje, čo strašný škadál spôsobili, dnes sa do hôr za odmenu pobrali… Nech nezostanú zahanbené v kúte,” napísal politik k fotke tenisiek, ktoré sú ľudovo označovaná ako “čínany”. Práve v tých istých topánkach prijal v polovici augusta na Úrade vlády odchádzajúceho bieloruského veľvyslanca, čo šokovalo mnohých voličov. Matovič si však z toho ťažkú hlavu nerobí a po dosiahnutí cieľa sa nechal zvečniť na vyhliadke, pričom k fotke dodal i výstižný popis: “Slovensko moje, otčina moja, krásna si ako raj, ako raj.”




sk_SKSlovak
sk_SKSlovak