Type to search

POLITIKA

Mazurek HROMŽÍ a bije na poplach: Neuveríte, čo ho tak vytočilo!


Milan Mazurek kritizoval nariadenia vlády Igora Matoviča. Poslanec ĽSNS hovoril o tom, ako rôzne obmedzenia úplne zničia slovenský šport či iné odvetvia.

 

„….títo ľudia (ktorí nemôžu pracovať kvôli opatreniam) nebudú mať peniaze, nebudú tým pádom tieto peniaze míňať, tým pádom sa zníži spotreba a to následne podchytí ďalšie a ďalšie odvetvia a slovenská ekonomika bude dostávať sprava, zľava, z dola, z hora a Igor Matovič sa bude chváliť, že on má najlepšie čísla v Európe. Ale čo z toho, že on má najlepšie čísla v Európe, štatistiky, ktoré si robí každý štát podla svojho, keď jednoducho tu na Slovensku ľudia nebudú mať z čoho žiť…“



“Zničíme si ekonomiku,” pokračoval rozhorčene Mazurek. Kritizoval aj Mareka Krajčího. “Ako sa Krajčí ráno vyspí a povie si, tento okres je červený, tento oranžový..”

 

Milan Mazurek upozorňuje aj na to, že takýmito opatreniami sa zničí šport, kultúra, kiná, divadlá. “To všetko padá, to je úplna likvidácia.” Milan Mazurek taktiež preukázal strach, že sa bojí o ľudí, ktorí sú zamestnaný v rizikových sektoroch a môžu prísť vďaka opatreniam o prácu a živobytie.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak