Type to search

POLITIKA

Mazurek odhalil najväčšie TAJOMSTVO strany ĽSNS: Kopol si aj do Kollára


Milan Mazurek z ĽSNS v pondelok na Facebooku prezradil, kto môže za to, že poslanci za opozičnú ĽSNS predsa len dodržiavajú nosenie rúšok v interiéri. Aj keď, ako hovorí, sú proti núteniu ľudí plošne používať ochranné prostriedky proti aktuálnej pandémii.

 

Poslanec Mazurek vysvetľuje, že v poslednom čase dostáva mnoho správ, týkajúcich sa otázky, prečo on a jeho kolegovia majú v parlamente pri vystúpeniach na videách rúško. „Je to preto, že milovník mužov v ženských šatách, Boris Kollár, by nás opakovane v rozpore s rokovacím poriadkom vykazoval zo sály, ak by sme ich nemali.“


Milan Mazurek si myslí, že kým by sa poslanci za ĽSNS následne domohli spravodlivosti na Ústavnom súde, tak by mesiace v parlamente nemohli prehovoriť ani slovo a vláde by sa tak podľa neho predkladali návrhy omnoho ľahšie. Dodal, že aj keď mu to je nesmierne nepríjemné a bojuje proti násilnej povinnosti nosiť rúška, hoci nemá nič proti ľuďom, ktorí to dobrovoľne nosiť chcú, tak je podľa neho lepšie to rúško mať aspoň pod nosom. „A v NR tak SR šíriť naše myšlienky a vystupovať“.
 

„Je to naozaj hlúpa situácia, no myslím si, že vôbec v parlamente nevystupovať a paralyzovať sa iba kvôli jednému úchylovi na poste predsedu, by znamenalo dobrovoľne odísť z bojiska a nechať voľné pole vládnym poslancom,“ vysvetlil opozičný poslanec.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak