Type to search

SPRÁVY

Matovičovi vrie krv v žilách: TAKTO ste predsedu vlády ešte nevideli!


Premiér Igor Matovič dnes čelil nepríjemným otázkam o investíciách jeho manželky. Ubránil sa však následným útokom na poslanca Ľuboša Blahu, o ktorom uviedol, že má naňho kompromitujúci materiál. Materiál o ňom a o baranovi

 

Aby umlčal opozičného poslanca Blahu, ktorý dokonca nazval manželku premiéra „bielou kobylou“, premiér uviedol, iba idiot môže takto jeho ženu pomenovať a prezradil že pred troma rokmi dostal email od nejakého bývalého spolužiaka Ľuboša Blahu.

Ten mu mal v emaili povedať, že Blaha kedysi sexuálne atakoval zviera – barana. „Popisoval mi tam situáciu, ako ste teda boli na nejakej skúške, alebo bakalárka to bola, niečo také. A potom ako ste celý šťastný, teda že ste spoločne, áno ako tím urobili tú skúšku, išli ste si niečo popiť, a potom ste išli okolo jednej záhrady a v tej záhrade bol nejaký baran. Vy ste preskočili a vraj ste mydlili toho barana,“ šokoval premiér Igor Matovič.



Nad touto situáciou krúti hlavou aj konzervatívny poslanec Tomáš Taraba (KDŽP) „Toto naozaj zaznelo dnes na pôde parlamentu. Pán Blaha pre zmenu nazval manželku pána premiéra „bielou kobylou.“ Už včera som bol šokovaný, že poslanec koalície nazval poslankyňu opozície „vylízanou hlupaňou“ a nielenže sa neospravedlnil, ale ani nikto z koalície ho k tomu nevyzval. Dnes počúvame príbeh o „mydlovaní barana.“ Je toto normálne?“, pýta sa.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak