Type to search

POLITIKA

Erik Kaliňák ZATOČIL s Matovičom: Táto vláda nie je v poriadku!

Edita Silna
Edita Silna okt 05

Erik Kaliňák je 28-ročný podpredseda Smer-SD. Tentokrát si zobral na mušku súčasnú vládu a kritiou teda nešetril.


Erik Kaliňák bol zavolaný na rozhovor pre nemenovaný portál, kde rozoberali skutočne široké spektrum tém. Mladý podpredseda Smeru v diskusii dokázal, že je naozaj profík a na každú jednu otázku dôkladne odpovedal. Kaliňák sa rozhovoril aj na tému súčasnej vlády. “Je pravda, že toho pred voľbami sľubovali naozaj veľa. Sľubovali každej skupine obyvateľstva určité výhody, ktoré budú spojené s ich vládnutím,” začal Erik.

 

“Rovnako sľubovali aj odbornosť, ktorú prinesú tomuto štátu, slušnosť, skúsenosti a expertov. Bohužiaľ, expertov vymenili za svojich politických kolegov, ktorých dosádzajú na akýkoľvek flek, ktorý sa uvoľní a tú transparentnosť. Verím, že väčšina ľudí ich volila hlavne kvôli tomu, že budú slušní, transparentní a hlavne pán Matovič, že bude bojovať proti klientelizmu, ako on rád spomínal, bude to tu sekať hlava nehlava, no bohužiaľ, nedeje sa to,” pokračoval rozhorčene Kaliňák.


“Obávam sa že protesty, budú jediná záchrana. Chcem vyzvať obyvateľov, nedajte sa, rozprávajte o tom otvorene, nech je vás počuť a nech si aj pán Matovič uvedomí, že my nie sme banánová republika, on nie je diktátor a spovedá sa naozaj svojim občanom.”

 

“Je to na obyvateľoch, aby sa voči týmto spôsobom a zjavným pokrivenia sľubom a zrušenia všetkých sociálnych výhod, ktoré predtým sľubovali, že nezrušia, povstali a verejne to kričali, že toto nie je v poriadku,” ukončil Kaliňák.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak