Type to search

POLITIKA

Kotleba má toho DOSŤ: Neuveríte, čo vytiahol na Matovičovu vládu!

“Predseda vlády Igor Matovič sa snažím celému Slovensku nahovoriť že v skutočnosti sa nič nedeje,” tak začal svoj príhovor Marian Kotleba.


“Vážení občania, vyhlásenie núdzového stavu je jedno z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré vláda môže urobiť. Vláda si vyhlásením uzurpuje kompetencie, ktoré jej patria len počas skutočne výnimočnej situácie, napríklad počas vojny.”
Kotleba upozorňuje občanov na vyhlásenie núdzového stavu. “Veľmi dôležité je zdôrazniť, že vláda počas núdzového stavu získava kompetencie obmedziť alebo zakázať uplatňovanie práva spokojne sa zhromažďovať. Vláda môže túto situáciu využiť na to, aby utlačila akékoľvek pokojné protesty proti jej politike.”


“Vláda tiež získava kompetenciu obmedzovať právo slobodne rozširovať informácie. Vidíme, že kvôli tejto nezodpovednej vládnej politike, ktorá pod zámienkou pandémie likviduje firmy, pripravuje ľudí o prácu, živiteľov rodín o výplatu, tak tá nespokojnosť medzi týmito všetkými ľuďmi jednoducho rastie. Naberá na sile.”
 
Marian Kotleba si myslí, že toto je ten skutočný dôvod. “Musíme sa pýtať, čo je za tým,” pokračoal. “Matovič sa už ani netají tým, že ignoruje prezidentku, ale on v podstate ignoruje všetkých poctivo pracujúcich ľudí,” pritvrdil Kotleba.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak