Type to search

POLITIKA

Pellegrini sa obul do súčasnej vlády: TOTO Matoviča vytočilo do nepríčetnosti!!

Peter Pellegrini o sebe dáva v posledných dňoch vedieť skutočne originálne. Do Matovičovej vlády sa výrazne obul a priamo ju kritizoval na sociálnej sieti Facebook po skončení diskusno-politickej relácie, kde sa stretol s Richardom Sulíkom z SaS. Matovič si však závažnosť Pellegriniho obvinení uvedomuje včasne a svojim statusom jeho vyjadrenia vyvracia.


Bývalý premiér na seba v posledných týždňoch púta pozornosť očišťovaním svojho smeráckeho mena v novej politickej strane Hlas-sociálna demokracia. Po nedávnom ospravedlnení Bratislavčanom a Slovákom žijúcim v zahraničí sa snaží získať si na svoju stranu aj ďaľších tých, ktorých pred voľbami stratil.

 

V politickej relácií diskutoval s Richardom Sulíkom zo strany Sloboda a Solidarita, kde vyjadril hlboký nesúhlas s vedením terajšej vlády. Toto tvrdenie následne napísal aj na sociálnu sieť: “PRAVICOVÁ VLÁDA IGNORUJE REÁLNY ŽIVOT ĽUDÍ. V dnešnej publicistickej relácii TA3 s predsedom SaS sa jasne ukázalo, že táto koalícia robí pravicovú politiku, ktorá vníma ľudí iba cez štatistiky a čísla. HLAS – sociálna demokracia robí politiku pre ľudí a v mene ľudí.”


Igor Matovič na seba nenechal dlho čakať a už po niekoľkých minútach v statuse Pellegriniho vyjadreniam nepriamo oponoval. Premiérov status o ľuďoch akoby vyvracal Pellegriniho obvinenie, v príspevku ho však nespomenul: Nežime v strachu, len pamätajme, že pandémia nie sú len čísla, ale aj zdravie a životy našich blízkych aj vzdialených. PS: V týchto ťažkých časoch okrem mimoriadnej opatrnosti pamätajme aj na tých, ktorí sú priamo závislí od našich objednávok – t.j. buďme opatrní, ale život nezastavme – objednávajme si jedlo z reštaurácií, renovujme, najímajme si firmy a živnostníkov na rôzne opravy a služby, ktoré potrebujeme, atď … lebo oni nás potrebujú.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak