Type to search

SPRÁVY

TAK TOTO NIE! Neuveríte, čo HROZÍ Čaputovej, Kollárovi a Matovičovi!

Slovensko naplno zasiahla druhá vlna pandémie a pohľady Slovákov sa tak prirodzene upierajú smerom k trom najvyšším ústavným činiteľom. Aký osud čaká prezidentku Zuzanu Čaputovú (47), šéfa parlamentu Borisa Kollára (54), premiéra Igora Matoviča (47), ale aj celú našu krajinu, predpovedá uznávaná veštkyňa!


Známa veštkyňa Daniela Paculíková, odhalila budúcnosť, ktorá mnohých zaskočí. Aj keď je totiž podľa nej spolupráca troch politikov dobrá, nie sú obklopení zdatnými ľuďmi. „Matovič, Čaputová a najmä Kollár si musia uvedomiť vysokú funkciu a usporiadať si svoj súkromný život. Inak nemôžu očakávať rešpekt. Dôležité je vedieť si priznať chybu,“ upozorňuje.

 

Zuzana Čaputová- Množstvo práce by malo čakať na prezidentku, ktorá by dokonca mala čeliť zdravotným problémom. „Pani Čaputová má náročný rok a čaká ju množstvo práce, výsledky ktorej nebudú až také zjavné. Nevyhne sa stresu a z neho plynúcim možným zdravotným problémom. Musí si nájsť čas na dostatočný odpočinok,“ upozorňuje veštkyňa.


Boris Kollár by si  mal dávať pozor predovšetkým na súkromný život. „Kollár by mal byť v profesionálnom i súkromnom živote veľmi opatrný. Tak ako môže veľa dosiahnuť, rovnako môže o všetko aj prísť,“ varuje.

 

Igor Matovič- Veštkyňa sa najprv pokúsila nahliadnuť aj do budúcnosti premiéra Matoviča, ktorý podľa nej nie je vodcovským typom. „Premiér určite nie je vodcovský typ, ale isté šance v dátume narodenia má, nie sám, ale v spolupráci s odborníkmi. Ak bude príliš direktívny, príde aj o ne,“poznamenala.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak