Type to search

POLITIKA

Pellegriniho strana tvrdo útočí a obviňuje vládu zo ZLYHANIA!

Strana Hlas kritizuje spôsob komunikácie Matoviča a Sulíka na sociálnej sieti.



Opatrenia, ktoré v nedeľu prijal ústredný krízový štáb (ÚKŠ), sú výsledkom neschopnosti vlády bojovať s pandémiou tak, aby sa nemusela zásadne znižovať kvalita života ľudí a aby nemuseli byť ohrozené celé sektory slovenskej ekonomiky. Pre TASR to uviedla novovzniknutá strana Hlas. Zároveň však tvrdí, že nie je čas na bojkotovanie týchto opatrení.

 

“Vláda premárnila leto, neposilnila stavy hygienikov a ďalších zdravotníkov a zanedbala prevenciu a osvetu. Výsledkom je, že sa pandémia šíri čoraz viac bez kontroly a môže Slovensko priviesť do situácie, v ktorej sa na jar ocitloTaliansko či Španielsko so stovkami a tisícami obetí,” tvrdia poslanci okolo Petra Pellegriniho.



Za úplne neprijateľné považujú to, aby si v takejto chvíli posielali dvaja vrcholní predstavitelia vlády urážlivé odkazy cez médiá a sociálne siete. Takéto správanie podľa ich názoru výrazne spochybňuje dôveru ľudí v akékoľvek rozhodnutia vlády a neprispieva k upokojeniu situácie v spoločnosti.

 

Poukázali na to, že nákazu sa podarí zastaviť len vtedy, ak sa budeme k ostatným správať tak, akoby sme boli infikovaní, a budeme si dávať taký pozor, akoby boli infikovaní všetci v našom okolí.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak