Type to search

POLITIKA

Mazurek má toho DOSŤ: Lockdown je protiústavná fraška!


Poslanec ĽSNS Milan Mazurek natočil video, v ktorom tvrdí, že lockdown je protiústavná fraška, za ktorú bude niesť táto vláda zodpovednosť. Mazurek si dal vypracovať niekoľko právnických analýz na posledné uznesenie vlády.

 

“To, čo predvádza táto vláda sa nedá nazvať inak, ako zavádzanie otvorene fašistického režimu, kde menejcennými obyvateľmi sa stávajú tí, ktorí sa odmietajú báť pandémie s úmrtnosťou nižšou ako má chrípka (podľa vládnych údajov). Len preto, že chceme žiť slobodne, nebáť sa a nečakať na koniec sveta či nevyhnutnú smrť, ktorú nám má priniesť vírus, ktorý nás tu straší už od februára, ale pritom nespôsobil žiadnu katastrofu (iba v médiách), sme oberaní o svoje ústavné práva a slobody, opatreniami ktoré nemajú žiadnu oporu v zákonoch a ich výkon je vedený voči obyvateľom protiústavne.” píše Mazurek v popise videa.


A ďalej dodáva, že si dal vypracovať právnu analýzu, ktorá tvrdí, že sankcie, ktoré sú v uvedené v poslednom uznesení vlády sú nezrealizovateľné.

 

“Likvidácia našej ekonomiky a devastácia zdravotníctva nie je realizáciou adekvátnych opatrení voči nebezpečnému vírusu, ale uskutočňovaním šialených pokusov ľudí, ktorí nenávidia našu slobodu.Podľa právnikov, ktorí nám analyzovali posledné uznesenie vlády o tzv. lockdowne a karanténe v prípade odmietnutia predraženého, nezmyselného celoplošného testovania, je obsah tohto uznesenia v rozpore s Ústavou Slovenskej republiky a sankcie v ňom spomenuté nie sú v právnom poriadku Slovenskej republiky realizovateľné.”


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak