Type to search

POLITIKA

Jaroslav Naď DEHONESTUJE protestujúcich Slovákov: Takto sa vyjadruje minister?!

V rámci tradičných vyjadrení politikov na sociálnych sieťach sa v utorok večer objavili aj kritické slová na adresu súčasného ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO), ktorý v komentári na Facebooku uviedol, že nevidel demonštrovať normálnych ľudí.


„Ja normálnych ľudí nevidím demonštrovať, iba opice, bitkárov, extrémistov a psychopatov,“ uvádza minister Naď v komentári, ktorý následne skritizovalo viacero politikov.

 

Podľa podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu, „v každej normálnej civilizovanej krajine by minister, čo takto urazí desiatky tisíc ľudí, okamžite odstúpil. Ale okamžite.“


Blaha tvrdí, že na proteste stretol policajta, ktorý sa už nemohol pozerať, ako sa politizuje polícia a dal výpoveď či profesora, ktorý sa od zlosti nevedel nadýchnuť, že kdejaký nevzdelanec a plagiátor ako Matovič ho nazýva mudrosráčom.

 

„Boli tam dnes na námestiach naše mamy a naši otcovia, ktorí prichádzajú o živobytie. Boli tam babičky o paličke, ktoré sa nemôžu pozerať, ako ich oberajú o dôchodky. Boli tam poctiví pracujúci ľudia, ktorým berú robotu, slobodu a dôstojnosť.  Obchodníci, robotníci, živnostníci, úradníci – prichádzajú o príjem a boja sa o budúcnosť. Mladí študenti, ktorým berie Matovič ideály.“

 

Bývalý minister zdravotníctva a vnútra Tomáš Drucker (dnes predseda mimoparlamentnej strany Dobrá voľba) uviedol, že takýto komentár ministra Naďa je úbohý a neprijateľný.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak