Type to search

SPRÁVY

Herec Heriban otvorene o Kotlebovcoch a Matovičovej vláde: “JE**E MA!”

Počas výročia Nežnej revolúcie sa najmä v Bratislave zhromaždili tisíce ľudí, pričom protivládne protesty sa nezaobišli bez výtržností a agresie. Šokujúce zábery z hlavného mesta otriasli aj známym hercom Danom Heribanom (40), ktorý už ďalej nemohol mlčať!


Na sociálnej sieti sa Heriban pýta “kde to vlastne žijeme” a otvorene priznal, že zo situácie v krajine mu začína byť nevoľno. “Fašisti majú na brehu Dunaja svadbu s komunistami? A to rovno 17.11.2020? Mne sa snáď sníva zlý sen. Poviem rovno- “je..e ma”– napísal rozhorčený herec.

 

Heriban si však vo svojom nahnevanom statuse nevzal na paškál iba protesty, ale aj samotnú vládu. “Akoby ľuďom nestačila pandémia-vojny-stav Zeme-chaos-vlády-parlamenty-primitivizmus. Obávam sa. Zvlášť kvôli našim deťom. Čo ich čaká? Keď sa naše hlasy a možnosti topia v neschopnosti vládnucich predstaviteľov,” uviedol .


Tisícky ľudí vyšli v utorok (17. novebra) do ulíc protestovať proti vláde Igora Matoviča (47) a opatreniam prijatým pre pandémiu nového koronavírusu. A to aj napriek platnému núdzovému stavu a zákazu zhromažďovania sa. Protesty sa v Bratislave konali na viacerých miestach a nespokojný dav obsadil Hodžovo námestie, ulicu pred Úradom vlády a protestovalo sa aj priamo pred budovou parlamentu.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak